Η MAD Paris είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία η οποία μεταμορφώνει ρολόγια διάσημων οίκων χρησιμοποιώντας ιδιαίτερες τεχνικές, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις της υψηλής ωρολογοποιίας, να αποκτήσουν ένα ξεχωριστό ρολόι που να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα τους.

Πρόσφατα οι άνθρωποι της Mad Paris πήραν στα χέρια τους δύο από τα πιο εμβληματικά μοντέλα του οίκου Rolex, ένα Day-Date και ένα Datejust 41, και τους έδωσαν μια ιδιαίτερη εμφάνιση, που θα αφήσει πολλούς συλλέκτες με το στόμα ανοιχτό.

Το Day-Date διαθέτει μια μαύρη ματ κάσα, ένα σκαλιστό γαλάζιο καντράν, μια στεφάνη από ζαφείρια στα χρώματα του ουράνιου τόξου και ένα μαύρο ματ μπρασελέ. Το ρολόι διαθέτει έντονους μπλε δείκτες και ενδείξεις, το παραθυράκι της ημερομηνίας στην θέση 3 και το παραθυράκι της ημέρα στην θέση 12.

Το Datejust 41 της MAD Paris είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον, καθώς δεν θυμίζει σε τίποτα το κλασικό μοντέλο του οίκου. Διαθέτει μια βουρτσισμένη κάσα σε μπλε χρώμα, η οποία συνδυάζεται με ένα “Ghost” καντράν σε μαύρο χρώμα. Το μπλε χρώμα κυριαρχεί επίσης στην στεφάνη και το μπρασελέ του ρολογιού, κάνοντας μια ωραία αντίθεση με το μαύρο καντράν, στο κέντρο του οποίου υπάρχει η φράση MAD.

Είναι δύο υπέροχα ρολόγια που αντικατοπτρίζουν πλήρως το πνεύμα της εταιρείας. Το MAD Paris Rolex Day-Date κοστίζει περίπου 162.800 δολάρια, ενώ το Datejust 41 περίπου 27.100 δολάρια. Σίγουρα δεν είναι φθηνά ρολόγια, ωστόσο ένα Rolex, όπως όλοι γνωρίζουν, αποτελεί μια επένδυση ζωής.

Διαβάστε επίσης: Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν αγοράσεις ένα Rolex