Οι συλλέκτες και οι λάτρεις των vintage ρολογιών σίγουρα θα χαρούν αρκετά, καθώς το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο online κατάστημα για την αγορά ή την πώληση μεταχειρισμένων ρολογιών Rolex, Bob’s Watches, διοργανώνει την πρώτη του μεγάλη δημοπρασία, η οποία περιέχει σπάνια μοντέλα του ελβετικού οίκου.

Στην δημοπρασία, η οποία ονομάζεται “Fresh Finds”, διατίθονται 16 σπάνια μοντέλα της Rolex που πωλήθηκαν για πρώτη φορά στο online κατάστημα από τους αρχικούς ιδιοκτήτες τους. Δηλαδή πρόκειται για ρολόγια που δεν έχουν αλλάξει χέρια από την αρχική τους αγορά. Η συλλογή περιλαμβάνει μερικά από τα πιο εμβληματικά μοντέλα του ελβετικού οίκου, όπως ένα Daytona παρόμοιο με του Paul Newman, αρκετών GMT-Masters και μαύρων Submariners που χρονολογούνται από το 1957.

Στα highlight της δημοπρασίας συμπεριλαμβάνεται ένα Steve McQueen Explorer (ref. 4768) δύο τόνων του 1948 και μια σειρά από vintage Daytona’s.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η συνολική αξία των ρολογιών είναι 500.000 δολάρια, ωστόσο στο Bob’s Watches πιστεύουν ότι η πώληση τους θα αγγίξει το 1 εκατομμύριο δολάρια.

Ρίξτε μια ματιά στα 16 ρολόγια παρακάτω και κατευθυνθείτε στο Bob’s Watches για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την δημοπρασία “Fresh Finds”, η οποία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και λήγει στις 15 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης: 8 από τα πιο διάσημα Rolex Daytona που έχουν κυκλοφορήσει