Ο Στέφανος Κιάμος, ιδιοκτήτης του L’atelier D’horlogerie έπειτα από πολυετή εμπειρία στον χώρο της ωρολογοποιίας αποφάσισε να ανοίξει τον προσωπικό του χώρο στο Χαλάνδρι, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του τον Απρίλιο του 2013.

Γιός κοσμηματοπώλη ενεπλάκη με τον χώρο από πολύ μικρή ηλικία και μόλις τελείωσε το σχολείο πήγε στη σχολή του ΟΑΕΔ όπου είναι και η μοναδική αναγνωρισμένη σχολή ωρολογοποιίας που υπάρχει στην Ελλάδα. Κατά την διάρκεια φοίτησής του στην σχολή έκανε και την πρακτική του άσκηση στο εξουσιοδοτημένο service της Sector, Camel στην Ελλάδα. Το 2006-2007 καθώς και το 2010-2013 εργάστηκε ως ωρολογοποιός στην Chrono Hellas, το εξουσιοδοτημένο service της Breitling, Audemars Piguet, Parmigiani Fleurier και Porsche design στην Ελλάδα. Μεταξύ των χρονικών περιόδων που εργάστηκε στις ανωτέρω εταιρείες απασχολούνταν στο κοσμηματοπωλείο που δραστηριοποιούταν η οικογένεια του από το 1974. Το 2006 ολοκλήρωσε το σεμινάριο της Breitling level II όπου έλαβε το αντίστοιχο πιστοποιητικό. Επίσης έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από την ETA για τους μηχανισμούς Α1.

Το κατάστημα έχει φτιαχτεί σύμφωνα με τα πρότυπα όλων των επίσημων εταιρειών ωρολογοποιίας καθώς είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλο τα απαραίτητα μηχανήματα και εξοπλισμό όπως ορίζουν όλες οι εταιρείες υψηλής ωρολογοποιίας.

Αξίζει να το επισκεφθείτε καθώς θα λάβετε άψογη εξυπηρέτηση και θα νιώσετε την απεριόριστη αγάπη  και αφοσίωση του Στέφανου σε αυτό που κάνει.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Web: http://www.atelier-kiamos.gr/
Tel: +30 216 7002949
E-mail: info@atelier-kiamos.gr