Ένα Hublot εμπνευσμένο απο το κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία διεθνής συνεργασία με ελληνικό χρώμα είναι κάτι που μας γεμίζει υπερηφάνεια. Όταν μάλιστα ο καρπός αυτής της συνεργασίας εμπεριέχει και το στοιχείο της σπανιότητας, σίγουρα ενδιαφέρει τους συλλέκτες και τους connoisseurs της υψηλής ωρολογοποιίας. Η στενή σχέση των κοσμηματοπωλείων Gofas με την ελβετική Hublot συνεχίζεται για έβδομη χρονιά (από το 2012 μέχρι και σήμερα), ακολουθώντας μία απόλυτα επιτυχημένη συνέργεια στη δημιουργία των συλλεκτικών εκδόσεων HUBLOT Classic Fusion «Mykonos». Απόδειξη αποτελούν δύο συναρπαστικοί χρονογράφοι Classic Fusion «Mykonos Aerofusion», οι οποίοι είναι εμπνευσμένοι σχεδιαστικά από το αρχιπέλαγος των Κυκλάδων και το κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων. Εκτός από το ελληνικό μπλε που κυριαρχεί ως βασικό τους χρώμα, το στοιχείο που τους καθιστά μοναδικούς είναι ο δείκτης των μικρών δευτερολέπτων στο 3, σε σχήμα ανεμόμυλου, το έμβλημα της Μυκόνου.

Η τάση που διαπνέει την Hublot, όπου ο μηχανικός μικρόκοσμος δεν μένει κρυμμένος αλλά αποκαλύπτεται στα μάτια μας, συνεχίζεται ακόμη πιο εντυπωσιακά σε αυτή τη συλλογή. Από το διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού στο καντράν μπορεί να θαυμάσει κανείς τον αυτόματο skeleton μηχανισμό HUB 1155, με 280 εξαρτήματα, ωραίο φινίρισμα και αυτονομία 42 ωρών. Όλοι οι δείκτες, οι ενδείξεις των ωρών και οι δύο μετρητές του χρονογράφου είναι από γυαλισμένο ροζ χρυσό ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακός είναι ο εμφανής skeleton δίσκος της ημερομηνίας, με την σχετική ένδειξη να ξεχωρίζει στο 6.

Οι δύο χρονογράφοι Classic Fusion «Mykonos Aerofusion» στεγάζονται σε κάσα 45 χιλιοστών με γυαλισμένες και σατινέ επιφάνειες, η οποία συνδυάζεται με μπλε λουράκι από δέρμα αλιγάτορα και εσωτερική επένδυση από μαύρο καουτσούκ.

Πρόκειται για δύο ρολόγια εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής και υψηλής συλλεκτικής αξίας: κυκλοφορούν σε περιορισμένες εκδόσεις 50 αντιτύπων από μπλε κεραμικό και 20 αντιτύπων από King Gold 18K, το αποκλειστικό κράμα ροζ χρυσού της Hublot. Στο πίσω μέρος της κάσας υπάρχει χαραγμένη η επιγραφή «Special Edition» μαζί με τον αύξοντα αριθμό της συλλεκτικής έκδοσης.

Την αποκλειστική διάθεση διεθνώς των Hublot Classic Fusion «Mykonos Aerofusion Chronographs» έχουν τα κοσμηματοπωλεία GOFAS Jewelry.

ΑΘΗΝΑ: Σταδίου 3, τηλ.: 210-3317540
ΜΥΚΟΝΟΣ: Ματογιάννη 43, τηλ.: 22890-24521
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πλατεία Αριστοτέλους 9, τηλ.: 2310-279703
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Intra Schengen Area B, τηλ.: 210-3533627.
www.gofas.gr

Share.

Comments are closed.