Ο κόσμος του ουίσκι αλλάζει συνεχώς, με νέες ετικέτες να βγαίνουν συνεχώς στην επιφάνεια και καινοτόμες τεχνικές ανάμειξης να κάνουν την εμφάνιση τους. Αλλά ένα πράγμα παραμένει το ίδιο: οι λάτρεις του ουίσκι, οι οποίοι έχουν μετατρέψει σε επιστήμη τόσο την επιλογή του ποτού τους, όσο και τα συνοδευτικά του εξαρτήματα.

Για όσους αγαπούν το ουίσκι, είτε πρόκειται για αρχάριους είτε για εμπειρογνώμονες, υπάρχουν 10 δώρα που μπορείτε να τους χαρίσετε την φετινή εορταστική σεζόν και να τους δώσετε έναν λόγο παραπάνω να μιλάνε γι’αυτό με το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένοι.

Ας δούμε λοιπον 10 προτάσεις που θα τους κάνουν πιο χαρούμενος.

Καράφα ουίσκι από τον Tom Dixon

Αυτή η κομψή καράφα θα αναβαθμίσει το μπαρ σας, αντικαθιστώντας όλα αυτά τα κολλώδες, ημι-χρησιμοποιημένα μπουκάλια.

Cigar Glass από την Corkcicle

Για όσους απολαμβάνουν το ουίσκι τους με την συντροφιά ενός πούρου, πάρτε τους ένα ποτήρι με μια μικρή υποδοχή, η οποία θα κρατάει τα πούρα τους καυτά!

Κερί σε ποτήρι του ουίσκι

Το ίδιο το κερί απο μόνο του δεν έχει γεύση από ουίσκι – επιλέξτε το Balsam Fir, το Tobacco / Musk ή το Santalum – αλλά όταν καεί, σου αφήνει ένα cool ποτήρι του ουίσκι.

Γουδοχέρι για κοκτέιλ “Walnut”

Δεν μπορείτε να κάνετε ένα αξιοπρεπές Old Fashioned χωρίς ένα γουδοχέρι για κοκτέιλ, και αυτά τα δύο είναι ιδιαίτερα ωραία.

‘Whiskey Notes: Tasting and Distilling’ Logbook

Σχεδιασμένο από τους ιδιοκτήτες του Kings County Distillery, αυτό το όμορφο σύνολο περιοδικών έχει σχεδιαστεί για να καθοδηγεί τον λάτρη του ουίσκυ μέσα από μια προσωπική εξερεύνηση γευσιγνωσίας με λεπτομερείς σημειώσεις.

Σετ ουίσκι από τον Tom Dixon

Μέρος της συλλογής ‘Tank’, το σετ του Tom Dixon είναι ένα πολύ ωραίο δώρο για όσους εκτιμούν τα single malt’s τους.

Whiskey Wedge από την Corkcicle

Το τέλειο δώρο για λάτρεις του ουίσκι και του design.

English Pewter Company Flask & Leather Pouch

Αυτό το κομψό φλασκί με την δερμάτινη θήκη είναι χειροποίητο στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι ένα εξαιρετικό δώρο για κάθε ιδιαίτερη περίσταση.

Καράφα Ουίσκι Rocket

Σερβίρετε ουίσκι μέσα από κάτι ρετρό, όπως αυτή η καράφα από χρυσό 24Κ και πορσελάνη.

‘Whiskey Cocktails’

Με το σπιράλ δέσιμο και τα τολμηρά γραφικά, αυτό το βιβλίο συνταγών κοκτέιλ θα σας βοηθήσει ώστε το επόμενο ποτό σας να είναι ένα νοκ-άουτ!


Διαβάστε επίσης: Το πιο ακριβό μπουκάλι ουίσκι στον κόσμο – πουλήθηκε για 1,9 εκατ. δολάρια!