Τρία ζευγάρια γυαλιά ηλίου Persol που θα χρειαστείτε αυτή την σεζόν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τρία ζευγάρια γυαλιά ηλίου από την Persol για να προστατεύσετε τα μάτια σας – και να ολοκληρώσετε το look σας – κατά τους ψυχρότερους μήνες.

Αν νομίζετε ότι τώρα δεν είναι η κατάλληλη εποχή να μιλήσουμε για γυαλιά ηλίου κάνετε λάθος. Μπορεί να έχετε αποθηκεύσει τα σορτς, τα μαγιό και τα λινά σας μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο οι επιβλαβείς ακτίνες UV δεν πηγαίνουν πουθενά, ανεξάρτητα από το πόσο ορατός είναι ο ήλιος. Γι ‘αυτόν ακριβώς το λόγο, κατά τους ψυχρότερους μήνες τα μάτια σας μπορεί να διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο. Μπορεί η απουσία του ηλίου να είναι αισθητή, ωστόσο είναι πιθανό να εκτεθούν τα μάτια σας από την αντανάκλαση του. Είναι κάτι που θα σας δυσκολέψει ενώ οδηγείτε ή ακόμα και αν κάνετε σκι σε κάποιο βουνό.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, θα σας λέγαμε να ξεκινήσετε με ένα ζευγάρι Persol. Η εταιρεία ιδρύθηκε στο Τορίνο πριν από έναν αιώνα και προμήθευε γυαλιά σε πιλότους και σε οδηγούς αγωνιστικών αυτοκινήτων, για τους οποίους η ορατότητα ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου. Σήμερα η Persol είναι περισσότερη γνωστή για το γεγονός ότι τα γυαλιά της φορέθηκαν από διάφορα style icons όπως ο Στιβ ΜακΚουίν.

PERSOL
714 Folding D-Frame Acetate Sunglasses

Αρχικά κατασκευασμένα για πιλότους, αυτά τα γυαλιά ηλίου με πράσινους φακούς θα προστατεύουν τα μάτια σας όταν βρίσκεστε σε μεγάλα υψόμετρα και θα αναβαθμίσουν το στυλ σας. Αναδιπλώστε τα και βάλτε τα στην τσέπη σας, όταν δεν τα χρησιμοποιείτε.

PERSOL
714 Folding D-Frame Tortoiseshell Acetate Sunglasses

Αυτό είναι ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου το οποίο σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω σας. Είναι ιδανικά για οδήγηση, καθώς μπορούν να προστατέψουν τα μάτια σας από τον ήλιο, τον αέρα, την αντανάκλαση, και γενικότερα οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί ενώ βρίσκεστε μέσα στο αυτοκίνητο.

PERSOL
D-Frame Gold-Tone And Tortoiseshell Acetate Sunglasses

Ένα ισχυρό ζευγάρι γυαλιών ηλίου από την Persol, τα οποία διαθέτουν καθαρές γραμμές και μια τολμηρή σιλουέτα, ιδανικά για να αντιμετωπίσετε με αποφασιστικότητα τους επόμενους μήνες, αλλά και να κρύψετε ένα hangover.

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου που φορέθηκαν σε ταινίες

Share.

Comments are closed.