Οι τάσεις της μόδας συνεχώς αλλάζουν: νέες έρχονται, παλιές φεύγουν από το προσκήνιο ή επανέρχονται χρόνια αργότερα. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά κλασικά ανδρικά ενδύματα που η μόδα δεν έχει καμια επιρροή πάνω τους.

Ένα από αυτά είναι φυσικά η καμπαρντίνα, το κλασικό κομψό πανωφόρι που αναμφίβολα έχει αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου, με τα ίδια καθοριστικά χαρακτηριστικά του, όπως τους ιμάντες στους ώμους, τα κουμπιά στο μπροστινό μέρος, την ζώνη στην μέση και στους καρπούς, τα φαρδιά πέτα, και τα ρεγκλάν μανίκια.

Μπορεί η καμπαρντίνα να έχει πάρει διάφορες μορφές τα τελευταία χρόνια, καθώς μερικοί γνωστοί οίκοι μόδας της πρόσθεσαν χρώμα, της αφαίρεσαν ή της πρόσθεσαν ορισμένα στοιχεία, ο βασικός σχεδιασμός της ωστόσο παρέμεινε αμετάβλητος για πάνω από έναν αιώνα, και υπάρχει πολύ καλός λόγος για αυτό.

Στο πυρήνα της, η καμπαρντίνα είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό πανωφόρι, το οποίο μπορεί να σας προστατεύσει από τα στοιχεία της φύσης και φυσικά να αναβαθμίσει τις εμφανίσεις σας. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ορισμένες καμπαρντίνες που αξίζουν μια θέση σε κάθε αντρική γκαρνταρόμπα αυτό το φθινόπωρο.

THE ROW
Omar Double-Breasted Belted Cotton-Blend Twill Trench Coat


DE BONNE FACTURE
Washed Linen and Wool-Blend Trench Coat


GIORGIO ARMANI
Herringbone-Jacquard Trench Coat


SAINT LAURENT
Gabardine Trench Coat


ALEXANDER MCQUEEN
Slim-Fit Harness-Detailed Wool-Twill Coat


Διαβάστε επίσης: Μπραντ Πιτ: “Το να ακολουθείς τις τάσεις είναι πραγματικά κουραστικό!”