Είναι σχεδόν αδύνατον να μην θυμάσαι τα γυαλιά που φορούσαν κάποιοι χαρακτήρες ηθοποιών σε ταινίες δράσης. Από τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο στον “Ταξιτζή”, τον Γούντι Χάρελσον στο “Natural Born Killers” και φυσικά τον Τιμ Ροθ στο “Reservoir Dogs”.

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το αξεσουάρ που πάντα προσδίδει στυλ στην εμφάνιση ενός άντρα είναι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Μπορεί να μην είσαι σταρ, αλλά μπορείς πάντα να απογειώνεις την εμφάνιση σου με ένα ζευγάρι από την συλλογή της Ray-Ban.

Θέλεις παραδείγματα;

Ιδού 5 ταινίες ώστε να επιλέξεις τα Ray-Ban που ταιριάζουν στο στυλ σου…

1. Ray-Ban Wayfarers στο The Blues Brothers

Τα Ray-Ban Wayfarers έχουν αμέτρητους φαν και δεν σταματούν ποτέ να είναι trend. Τα φορούσαν ο Τζον Μπελούσι και ο Νταν Αϊκρόιντ στο “The Blues Brothers” και δεν τα έβγαλαν σχεδόν καθόλου κατά την διάρκεια της ταινίας.


2. Ray-Ban Clubmaster in Reservoir Dogs

Στο cult φιλμ του Κουέντιν Ταραντίν, βλέπουμε τον Τιμ Ρόθ ως Mr. Orange να φορά τα Clubmasters. Και τα υπόλοιπα “Σκυλιά” φορούσαν ωραία γυαλιά, αλλά τα Ray-Ban 3016 Clubmaster ήταν το highlight της ταινίας. Το ίδιο μοντέλο φορέθηκε επίσης από τον Ντένζελ Ουάσιγκτον στο “Malcom X” την ίδια χρονιά (1992).


3. Ray-Ban Aviator-Caravan in Taxi Driver

Η επιτομή του κλασικού aviator μοντέλου της Ray-Ban μας παρουσιάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’50. Έκαναν την επανάσταση τους, όταν ο Ντε Νίρο τα φόρεσε στο φιλμ “Ταξιτζής” του Σκορτσέζε το 1976. Τα Ray-Ban 3136 Aviator – Caravan είναι ένα κλασσικό και διαχρονικό κομμάτι.


4. Round Ray-Ban in Natural Born Killers

Το “Natural Born Killers” μπορεί να αποτελεί μία από τις πιο αμφιλεγόμενες ταινίες του ’90, παρ’όλα αυτά ο Γούντι Χάρελσον στην ταινία του Όλιβερ Στόουν, έμεινε ως εικόνα στο μυαλό όλων με τα στρογγυλά Ray-Ban 3447 που φορούσε. Θυμίζουν κάτι από 60’s  ή Τζον Λένον, παρ’όλα αυτά μπορείς να τα συνδυάσεις με οποιαδήποτε εμφάνιση.


5. Ray-Ban Predator in Men in Black

Τα Ray-Ban Predator 2 που βλέπουμε να φοριούνται στο “Men in Black” από τον Γουιλ Σμιθ και τον Τόμι Λι Τζόυνς το 1997, ακόμα και σήμερα δείχνουν cool ! Παρά τον σπoρ χαρακτήρα τους μπορούν να είναι casual και chic μαζί.


Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου που φορέθηκαν σε ταινίες