Μπορεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ να ήταν κάποτε ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου, αλλά συνεχίζει να περιμένει ένας από τους πιο ελκυστικούς και καλοντυμένους άντρες στον πλανήτη.

Είναι από τους άντρες που ξεχωρίζουν για το μοναδικό τους στυλ και σίγουρα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Πέρυσι λοιπόν ο Μπέκαμ αποφάσισε να δημιουργήσει την δική του μάρκα γυαλιών ηλίου και οράσεως, η οποία έγινε σε συνεργασία με την Safilo, την κορυφαία εταιρεία στην κατασκευή γυαλιών ηλίου και οράσεως με έδρα την Ιταλία, και ονομάζεται Eyewear by David Beckham.

Η πρώτη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο σε επιλεγμένα καταστήματα και έγινε ανάρπαστη. Τώρα, και για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020, η συλλογή Eyewear by David Beckham εμπλουτίστηκε με νέα μοντέλα ηλίου και οράσεως, τα οποία συνδυάζουν το ανεπιτήδευτο Βρετανικό στυλ – με έμφαση στη λεπτομέρεια και τη λειτουργικότητα – και είναι αφιερωμένα στον καταναλωτή που αγαπά τον κλασικό σχεδιασμό και την κοσμοπολίτικη αίσθηση.

Η νέα Συλλογή Eyewear by David Beckham, περιλαμβάνει γυαλιά ηλίου και οράσεως, κατασκευασμένα από ελαφριά και άριστης ποιότητας υλικά. Ο σκελετός των γυαλιών, από acetate και μέταλλο, συνδυάζει διακριτικά αρρενωπό σχεδιασμό και εξαιρετική κατασκευαστική αρτιότητα, αναδεικνύοντας χαρακτηριστικές λεπτομέρειες από μια κομψή χρωματική παλέτα.

Η Συλλογή Eyewear by David Beckham για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδιδα davidbeckhameyewear.com και σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών από τον Οκτώβριο 2020.

Γυαλιά ηλίου DB 7033/S

Αυτά τα ρετρό αλλά ταυτόχρονα ευκολοφόρετα γυαλιά ηλίου από acetate, έχουν οβάλ σχήμα, στυλάτη γέφυρα σε σχήμα ωμέγα και έντονους όγκους στα πλαινά, για πιο ολοκληρωμένη προστασία. Το μοντέλο DB 7033/S – ιδανικό με ντεγκραντέ φακούς – είναι επίσης διαθέσιμο με φακούς προστασίας από το μπλε φως, που προφυλάσσουν τα μάτια σας από το επιβλαβές φως του τεχνητού φωτισμού και των ψηφιακών συσκευών.

Γυαλιά ηλίου DB 7036/S

Αυτό το κομψό μοντέλο διαθέτει διαχρονικό στρογγυλό σχεδιασμό που υπογραμμίζεται από ένα διακριτικό παιχνίδισμα μετάλλου και acetate στα περιγράμματα των φακών. Ξεχωριστά στοιχεία υπογραμμίζουν τον μοναδικό τους χαρακτήρα: η λεπτομέρεια Talisman που σχηματίζεται στους μεταλλικούς βραχίονες και τη διπλή γέφυρα, το Μονόγραμμα DB τυπωμένο με λέιζερ στους φακούς και το ρετρό διάθεσης μοτίβο (vclines) που έχει σμιλευτεί στο εσωτερικό των βραχιόνων και των ακροβραχιόνιων.

Γυαλιά ηλίου DB 7030/S οράσεως DB 7021

Αυτό το ρετρό έμπνευσης μοντέλο, ελαφρώς τετραγωνισμένο στα γυαλιά ηλίου και στρογγυλεμένο στα γυαλιά οράσεως από acetate, αποπνέει μια ανεπιτήδευτη και σύγχρονη αίσθηση με τους τολμηρούς του όγκους που υπογραμμίζονται από τον γεωμετρικό σχεδιασμό των βραχιόνων και υπογραμμίζεται από το μεταλλικό στοιχείο Talisman, μια κομψή και συνάμα λειτουργική λεπτομέρεια στη σαρνιέρα.

Η κομψή παλέτα περιλαμβάνει μονοχρωματικούς συνδυασμούς ή διακριτικές αντιθέσεις σε φινετσάτους τόνους ταρταρούγας, ενώ διατίθεται και με φακούς προστασίας από το μπλε φως, που προφυλάσσουν τα μάτια σας από το επιβλαβές φως του τεχνητού φωτισμού και των ψηφιακών συσκευών.


Διαβάστε επίσης: Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εντοπίστηκε ακόμα μία φορά φορώντας το “Rolex του λαού”