Εντοπίσαμε τα καλύτερα για τους καλύτερους. Ο,τι κυκλοφόρησε και μας εντυπωσίασε σας το παρουσιάζουμε με δόξα και τιμή!

Κάθε σωστή casual γκαρνταρόμπα πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα ζευγάρι υπέροχα αθλητικά παπούτσια. Χρείαζεστε σωστή καθοδήγηση για να ανακαλύψετε το ιδανικό για εσάς ζευγάρι στην αγορά η οποία κατακλύζεται κάθε εβδομάδα με νέα σχέδια και έτσι το έργο σας γίνεται δυσκολότερο. Εδώ λοιπόν ερχόμαστε εμείς για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα κατάλληλα αθλητικά παπούτσια χωρίς αγχος και κόπο.

Thunder Electric Sneakers by Puma

Τα παπούτσια Thunder Electric της Puma αποτίουν φόρο τιμής στο ζωντανό παρελθόν της μάρκας. Εμπνευσμένο από το Cell System των ’90s και τη συνεργασία της Puma x McQueen του 2009, είναι σίγουρα ένα απο τα φαβορί.

 

One Star Canvas Sneakers by Converse and Midnight Studios

Ο Creative Director του Midnight Studio, Shane Gonzales, συνεργάστηκε με την Converse για να δημιουργήσει αυτά τα ιδιαίτερα παπούτσια, η διαφορετικότητά τους είναι ότι έχουν τις λεπτομέρειες του μεγέθους και τους σειριακούς αριθμούς στο εξωτερικό του παπουτσιού. Απλά, αλλά κάνουν τη διαφορά!

 

Speed knit mid-top trainers by Balenciaga

Επιλογή της Kylie Jenner και του Jaden Smith, τα sneakers του Balenciaga είναι απο τα καλύτερα, αν όχι τα καλύτερα, του είδους. Λατρέψαμε την κίτρινη πινελία που απέκτησαν για το καλοκαίρι.

 

990v4 Made in US -Agora by New Balance

Καταβάλλοντας φόρο τιμής στην 30 χρόνων κληρονομιά των 990v4, αυτά τα παπόυτσια αξίζει να μπουν στην γκαρνταρόμπα σας θέλετε ένα χρυσό καλοκαίρι.

 

New Ace high-top leather trainers by Gucci

Εμπνευσμένα από τις αθλητικές φόρμες της δεκαετίας του ’80, είναι απο τα καλύτερα sneakers του οίκου Gucci μέχρι σήμερα. Μπορούμε να φανταστούμε ότι αυτή θα είναι και η αρχή της επιστροφής των velcro (σκρατς).

 

Air Zoom Spiridon 16 NIC QS by Nike

Κουνήστε την σημαία της χώρας σας κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου (αν είναι σε αυτό φυσικά) με αυτά τα αθλητικά παπούτσια της Nike που έχουν γύρω τους τυπωμένες σημαίες.

 

Triple S trainers by Balenciaga

Ο Demna Gvasalia έκανε ένα μπλε makeover στα Balenciaga trainers για το καλοκαίρι.

 

Rubber-Trimmed Nylon-Jacquard Slip-On Sneakers by Prada

Η Miuccia Prada βασικά μόλις είπε ότι τα κορδόνια είναι έξω.

 

Graffiti-print low-top leather trainers by Vetements

Τα Vetements είναι γνωστά για το ότι φτανούν στα όρια, αυτή την φορά έκαναν στην κυριολεξία streetwear με αυτά τα γεμάτα γκράφιτι sneakers.

 

H357 in suede by Hogan

Συνδυάζοντας σουέντ βαμμένο στο χρώμα της άμμου και υφάσμα υψηλής τεχνολογίας, τα sneakers αυτά δεν είναι μόνο ελαφριά αλλά αφήνουν και το δερμά να αναπνέει.