Σίγουρα όλοι γνωρίζετε ότι η Persol είναι μια από τις πιο θρυλικές μάρκες γυαλιών οράσεως στον κόσμο και αποδεικνύει την συνεχή αφοσίωση της στη δεξιοτεχνία και την τεχνολογική εξειδίκευση, καθώς μετρά πάνω από έναν αιώνα στην κατασκευή γυαλιών ηλίου.

Δεν θα σας ζαλίσουμε με την ιστορία της Persol, καθώς μπορείτε να την διαβάσετε και σε προηγούμενα άρθρα μας. Το σημερινό άρθρο έχει να κάνει με την πρόσφατη συνεργασία της Persol με την APC, την δημοφιλή μάρκα ενδυμάτων με έδρα το Παρίσι, η οποία έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από αρκετές διασημότητες, όπως ο Frank Ocean, ο Pusha T, ο Zac Efron, ο LeBron James, ο Kid Cudi, ακόμα και ο Kanye West.

Η νέα συνεργασία αφορά στην δημιουργία τριών ολοκάινουργιων εκδόσεων του κλασικού μοντέλου 649, το οποίο έγινε γνωστό στην ταινία του 1961 “Διαζύγιο αλά Ιταλικά”, και πρωτοεμφανίστηκαν στην πασαρέλα του οίκου κατά την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Τα νέα γυαλιά ηλίου διαθέτουν διαβαθμισμένους φακούς σε διάφορες αποχρώσεις, κοκκάλινο σκελετό και συνοδεύονται από δερμάτινες θήκες.

Κοστίζουν 370 δολάρια και είναι ο ιδανικός τρόπος για αναβαθμίσετε το στυλ σας αυτή την άνοιξη.

Persol


Persol


Persol


Διαβάστε επίσης: Δες γιατί τα γυαλιά Persol είναι το απόλυτο σύμβολο του στυλ