Τα δύο παλτό που φοράει τακτικά ο Βασιλιάς Κάρολος από την δεκαετία του ’80

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα κομμάτι που δεν πρέπει σίγουρα να λείπει από καμια ανδρική ντουλάπα είναι ένα καλοραμμένο μάλλινο παλτό, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με όλα τα κομμάτια της ανδρικής γκαρνταρόμπας, δημιουργώντας εμφανίσεις που μπορούν να σας συνοδεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Όπως συμβαίνει με ένα καλό ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια, η αγορά ενός κλασικού παλτό είναι μια επένδυση, καθώς είναι διαχρονικό, μπορεί να σας συνοδεύσει ένα βροχερό χειμωνιάτικο απόγευμα ή ένα φθινοπωρινό βράδυ και να σας κάνει να δείχνετε πάντα καλοντυμένοι. Όλοι μας έχουμε ένα αγαπημένο παλτό, ενώ μερικοί έχουν και δύο, όπως ο Βασιλιάς πλέον της Βρετανίας, Κάρολος ο Γ’, ο οποίος φοράει τακτικά δύο συγκεκριμένα παλτό από την δεκαετία του 80′.

© Tim Graham / Getty Images / Ideal Image

Ο γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ λοιπόν, έχει φωτογραφηθεί πάρα πολλές φορές φορώντας ένα καμηλό ή ένα σταυρωτό tweed παλτό από τους ράφτες της Savile Row, Anderson & Sheppard, υπενθυμίζοντας μας ότι όταν έχετε ένα κλασικό κομμάτι, μπορεί να σας διαρκέσει μια ζωή.

© Tim Graham / Getty Images / Ideal Image

Κάτι που σίγουρα αξίζει να σημειωθεί σχετικά με τον τρόπο που ντύνεται ο Κάρολος, είναι ότι παραμένει πιστός στις μάρκες που του αρέσουν και γενικά επενδύει στην ποιότητα. Φοράει χειροποίητα παπούτσια από τους υποδηματοποιούς του Νορθάμπτον Crockett & Jones, ενώ τα κοστούμια του είναι από τους Gieves & Hawkes και Anderson & Sheppard.

Είναι ένας άντρας με άψογο γούστο και πάντα δείχνει υπέροχος μέσα στα σταυρωτά σακάκια με τις πολύχρωμες ποσέτ. Ο δημιουργικός διευθυντής του Gieves & Hawkes, John Harrison, έχει αναφέρει ότι “ο Κάρολος είναι από τους λίγους άντρες που προωθεί ιδιαίτερα την ιδέα ότι ένα bespoke κοστούμι και ένα ζευγάρι χειροποίητα παπούτσια είναι μια σοβαρή επένδυση. Μας κάνει να θέλουμε να ντυθούμε καλύτερα.”


Διαβάστε επίσης: 4 λόγοι που το βρετανικό στυλ είναι τόσο ξεχωριστό

Share.

Comments are closed.