Τα boat shoes είναι μεγάλη τάση αυτή την σεζόν, και δεδομένου ότι βρισκόμαστε ήδη στα τέλη Μαΐου, θα σας συμβουλεύαμε να ξεκινήσετε από τώρα να ψάχνετε να βρείτε το ιδανικό ζευγάρι.

Πολλοί ήταν οι διάσημοι άνδρες που φόρεσαν τα boat shoes και τα έκαναν μόδα, με πιο γνωστό τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Κένεντι, (φωτογραφίες του οποίου έχουν χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα σε δημοσιεύσεις όπως αυτή, για να αναδείξουν την τάση του preppy στυλ) ο οποίος κατάφερνε να έχει ένα αβίαστο look, φορώντας ένα γκρι πουλόβερ, ένα χακί παντελόνι chino και ένα απλό ζευγάρι boat shoes.

Κατασκευασμένα απο δέρμα ή καμβά, τα boat shoes είναι γνωστά για τις μη ελαστικές σόλες από καουτσούκ, οι οποίες τα καθιστούν κατάλληλα για τα ολισθηρά καταστρώματα των σκαφών. Ωστόσο, εκτός από την λειτουργικότητα τους στα σκάφη, είναι τα τέλεια υποδήματα για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Φορέστε τα σε κάθε casual εμφάνιση σας, με τζιν, chinos ή βερμούδες, με πουκάμισα από ελαφρύ ύφασμα, με polo μπλουζάκια ή μαρινιέρες. Προτιμήστε τα στο σπορ ντύσιμό σας, στις διακοπές και γενικά όπου δε χρειάζεται να φοράτε κοστούμι, κυρίως όσοι αγαπάτε το preppy στυλ.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα καλύτερα boat shoes της φετινής σεζόν, ωστε να ξεκινήσετε εγκαίρως τις αγορές σας.


Prada Brushed leather Boat Shoes 


Etro Panelled Suede Deck Shoes


Timberland Classic 2-Eye Boat Shoes


Church’s Marske Suede Deck Shoes


Christian Louboutin Yacht Spikes Boat Shoes