Κάθε εβδομάδα οι γνωστές αθλητικές μάρκες κυκλοφορούν νέα sneakers, τα περισσότερα από τα οποία γίνονται ανάρπαστα πριν ακόμα φτάσουν στα ράφια. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, το να προλάβει κανείς μια νέα κυκλοφορία δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Αυτός είναι ο λόγος που σχεδόν κάθε εβδομάδα σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα νέα μοντέλα που κυκλοφορούν ή πρόκειται να κυκλοφορήσουν, ώστε να προλάβετε να τα αποκτήσετε.

Αυτή την εβδομάδα έχουμε αρκετές δυνατές κυκλοφορίες, όπως το εντυπωσιακό μοντέλο Off-Line της Nike, το οποίο προσφέρει άνετο βάδισμα, καθώς διαθέτει εσωτερικές σόλες με σφαιρίδια που κάνουν μασάζ στο πόδι, αλλά και το Air Jordan 3 ‘Denim’, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα και έχει ιαπωνικές επιρροές.

Αλλού έχουμε τα skate μοντέλα Coronado και Continental Vulc από την συνεργασία της adidas με την μάρκα Unity, το εντυπωσιακό μοντέλο YEEZY 700 V3 ‘Arzareth’, αλλά και το Skid Grip Hi από την συνεργασία της Converse με την σειρά Fear of God ESSENTIALS του Jerry Lorenzo.

Τέλος, έχουμε τα Kobe 5 Protro ‘Girls EYBL’, τα Nike Air Max 1 Evergreen Aura, τα adidas Originals Paris και Japan, αλλά και τα Nike ISPA Drifter, τα οποία αντλούν έμπνευση από το παπούτσι Tabi και πρόκειται να κυκλοφορήσουν την 1η Σεπτεμβρίου.

Δείτε όλα τα sneakers παρακάτω.

Nike Air Jordan 3 ‘Denim’


Nike Sky Force ¾


Converse x FOG ESSENTIALS Skid Grip Hi


adidas x Unity Continental Vulc


adidas x Unity Coronado


Nike Off-Line Black Menta


Nike Off-Line Vast Grey


Nike Air Zoom-Type


adidas Originals Paris


adidas Originals Japan


adidas Originals YEEZY 700 V3 ‘Arzareth’


Nike Kobe 5 Protro ‘Girls EYBL’


Nike Air Max 1 Evergreen Aura


Nike ISPA Drifter Iron Grey


Nike ISPA Drifter Spruce


Διαβάστε επίσης: Δείτε τα 4 νέα sneakers της adidas από vegan δέρμα