Στο σόου για την συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 ο οίκος Balenciaga παρουσίασε ένα νέο sneaker, το οποίο σίγουρα θα αποκτήσει πολλούς θαυμαστές, όπως και όλα τα sneakers που έχει κυκλοφορήσει η μάρκα. Το νέο sneaker ονομάζεται X-Pander και διαδέχεται το πλέον θρυλικό Triple S.

Το X-Pander διαθέτει πολλά στοιχεία από το τυπικό running παπούτσι, και όπως και τα μοντέλα Track και Track 2 του οίκου, έχει την αισθητική της δεκαετίας του ’90. Όσον αφορά τη σχεδίαση, δεν υπάρχει τίποτα πάνω του που να “φωνάζει” Balenciaga ή πολυτέλεια, αλλά αυτός ήταν και ο σκοπός.

Το επάνω μέρος του είναι κατασκευασμένο από mesh και στην βάση του διαθέτει μια ιδιαίτερη σόλα (θυμίζει αστυνόμο Σαΐνη) που επεκτείνεται και λειτουργεί σαν ελατήριο για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη άνεση, αλλά και να δώσει στο sneaker την μοναδική του εμφάνιση.

Το sneaker θα είναι διαθέσιμο σε αρκετούς χρωματισμούς και όπως και το Triple S, αναμένεται να κάνει τους sneakerheads και τους λάτρεις της μόδας να σκαρφαλώνουν ο ένας πάνω στον άλλο για να πάρουν ένα ζευγάρι στα χέρια τους.

Διαβάστε επίσης: Τα sneakers που αγαπάς να μισείς