Όταν είσαι ο Pharrell Williams, μπορείς να κάνεις οτιδήποτε και να δείχνεις cool. Ακόμη και ένα ρολόι αξίας $ 815,500 σε συνδυασμό με ένα bomber jacket και χρυσά γυαλιά ηλίου ‘speed dealer’ σε εσωτερικό χώρο. Αυτό ακριβώς συνέβη στα βραβεία μουσικής iHeartRadio του 2019 στο Λος Άντζελες, όταν ο Williams μετέβη στη σκηνή με ένα γυαλιστερό bomber jacket σε baby blue χρώμα, το οποίο συνδύασε με ένα πουλόβερ, καπελάκι του baseball Cactus Plant Flea Market και μαύρο denim.

Το ρολόι, φυσικά, δεν είναι αυτό που θα αποκαλούσε κάποιος μια ειδική έκδοση του Daniel Wellington. Είναι το RM 70-01 Tourbillon Alain Prost Watch της Richard Mille σε όλη του τη δόξα – μια αποκλειστική έκδοση, με μόνο 30 ρολόγια να έχουν κατασκευαστεί. Δεν ήταν ωστόσο η πρώτη φορά που ο Williams φορούσε το ρολόι. Στο παρελθόν είδαμε το ρολόι στα μέσα του 2018 όταν ο Williams έκανε το ντεμπούτο του στο show της Chanel στο Παρίσι.

Από τότε το ρολόι έχει φορεθεί αρκετές φορές από τον σχεδιαστή, καλλιτέχνη και μουσικό παραγωγό , ο οποίος το συνδυάζει με τα πάντα, από πουλόβερ…

…και camo κοστούμι με ταιριαστό σορτς…

…στην δική του γραμμή ένδυσης με την ετικέτα Human Made.

Είναι σίγουρα ένας από τους πιο δημιουργικούς τρόπους για να φορεθεί ένα ρολόι Richard Mille, ειδικά από έναν άνθρωπο που δεν ακολουθεί τους κανόνες.

Μια πιο προσεκτική ματιά στο ρολόι για όσους είναι περίεργοι ως προς το τι σημαίνει ένα ρολόι τόσο μεγάλης αξίας.