Εάν η ντουλάπα σας χρειάζεται ανανέωση πάρτε έμπνευση απ’ τους καλύτερους. Αντιγράψτε τις μοναδικές εμφανίσεις των πιο καλοντυμένων ανδρών της εβδομάδας.

Κάθε εβδομάδα αναζητάμε τους πιο καλοντυμένους ανάμεσα στους διάσημους άνδρες σε όλο τον κόσμο για να σας δώσουμε έμπνευση και να κάνετε τις πιο εντυπωσιακές επίσημες ή καθημερινές εμφανίσεις. Στη λίστα αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνονται οι άντρες που έκαναν τους φωτογραφικούς φακούς να στραφούν πάνω τους, για όλους τους σωστούς λόγους.

Απο τον David Beckham μέχρι τον Johnny Depp πάμε να τους δούμε!

David Beckham

Που: Hong Kong
Γιατί: Σε μια εκδήλωση της Tudor στο Hong Kong, ο Becks απέδειξε ότι μερικές φορές το να διατηρείς το στυλ σου απλό είναι ο ευκολότερος τρόπος να φανεί καλό. Επίσης, κατέρριψε την ιδέα ότι δεν μπορείτε να αναμίξετε το μπλε με το καφέ, συνδυάζοντας το κοστούμι του με σοκολατί brogues.

Armie Hammer

Που: Los Angeles
Γιατί: Το παλτό του Hammer κάνει περισσότερα απο αρκετά για να αναβαθμίσει το κατα τα άλλα απλό outfit του.

Ryan Gosling

Που: Los Angeles
Γιατί: Αντί να φορέσει ένα απλό λευκό πουκάμισο, ο Gosling προσθέτει στο κοστούμι του ένα πουκάμισο απο το σκηνικό της δεκαετίας του ’70. Το κλειδί εδώ; Δεν χρειάζεται να φορέσετε γραβάτα καθώς το πουκάμισο κάνει όλη τη δουλειά.

Troye Sivan

Που: New York City
Γιατί: Κάπως ο Troye Sivan έκανε το normcore (εναντίωση στο κατεστημένο της ‘πολυτελούς’ μόδας) cool. Είναι κάτι που τα Ader Error είναι πρωταθλητές απο το 2014 και είμαστε εντελώς υπέρ. Από πού νομίζετε ότι ο το dad trainer ήρθε, τελικά;

Ezra Miller

Που: London
Γιατί: Έχει αποδείξει ότι δεν ακούει τους κανόνες και έχει κάνει πρωτοσέλιδα για τα outfit του στο κόκκινο χαλί κατα την περιοδεία προώθησης του Fantastic Beasts. Εδώ, μπορεί να έχει ντυθεί έχοντας ένα κύκνο στο μυαλό, αλλά λειτουργεί.

Johnny Depp

Που: London
Γιατί: Ο Depp φαίνεται να έχει μπει στον χαρακτήρα του ρόλου με αυτό το μοχθηρό φιδίσιο σακάκι. Αυτό που μας εντυπωσίασε εντούτοις είναι η ποσότητα των κοσμημάτων που κατάφερε να φορέσει, χωρίς να μοιάζει με τον Mr.T.