Ο Ντάνιελ Γκρεγκ, ο γνωστός ηθοποιός που υποδύεται τον μυστικό Βρετανό πράκτορα 007 εδώ και 13 χρόνια, μόλις έκανε μια εμφάνιση που δεν έχει καμια σχέση με κάτι που θα φορούσε ποτέ ο James Bond.

Όπως φαίνεται, ο Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος δήλωσε ότι η 25η ταινία Bond 25 “No Time to Die” θα είναι και η τελευταία του, αποφάσισε να αφήσει στην άκρη τα single breasted (με μία σειρά κουμπιών) και double breasted (με δύο σειρές κουμπιών) κοστούμια του, επιλέγοντας να φορέσει κάτι που δεν τον έχουμε συνηθίσει.

Σε εμφάνιση του στην πρεμιέρα της νέας ταινίας εγκλήματος και μυστηρίου “Knives Out” στο Λος Άντζελες – την τελευταία ταινία του Κρεγκ, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του ντέτεκτιβ για να λύσει ένα μυστήριο δολοφονίας -, ο δημοφιλής ηθοποιός φόρεσε ένα υπέροχο κοστούμι Dior που δεν θυμίζει σε τίποτα τα κοστούμια που τον βλέπουμε συνήθως να φοράει στις δημόσιες εμφανίσεις του.

© Amanda Edwards / Getty Images / Ideal Image

Το εν λόγω κοστούμι, το οποίο σχεδιάστηκε από τον Κιμ Τζόουνς για τον οίκο, διαθέτει μόνο ένα κουμπί, το οποίο κουμπώνει στο πλάι και είναι πλέον σήμα κατατεθέν του οίκου, καθώς πολλοί διάσημοι άντρες ακόμα και γυναίκες, έχουν επιλέξει τα εν λόγω κοστούμια για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

Μπορεί το κοστούμι του Κρεγκ να μην είναι κάτι που θα φορούσε ο Bond και μάλιστα προκάλεσε αντιδράσεις από μερικούς φαν του ηθοποιού, οι οποίοι τον παρομοίασαν ακόμη και με μπουρίτο,  ωστόσο έχουμε να πούμε ότι ο πρώην πράκτορας ήταν απίστευτα κομψός, και συνδύασε το κοστούμι του με ένα ζευγάρι μποτάκια Crockett & Jones Northcote και ένα ρολόι Omega Seamaster με ΝΑΤΟ λουράκι.


Διαβάστε επίσης: Η εμφάνιση του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ που προκάλεσε συζητήσεις