Μπορεί να μην είναι ταπεινός όπως ο Ιησούς, αλλά σίγουρα πιστεύει σε αυτόν. Ο λόγος για τον Κάνιε Γουέστ, ο οποίος φόρεσε ένα ζευγάρι παπούτσια τα οποία είναι ότι χειρότερο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Για την ακρίβεια, είναι ακόμα χειρότερο και από το να φορέσεις Crocks με κάλτσες.

Ο 42χρονος δημοφιλής ράπερ, εμφανίστηκε πρόσφατα στο Astroworldfest – ένα φεστιβάλ μουσικής στο Τέξας στο οποίο συμμετείχαν οι Pharrell, Marilyn Manson, Gucci Mane και Travis Scott – διαπράττοντας ένα τρομερό έγκλημα κατά της μόδας. Φόρεσε ένα διαστημικό ζευγάρι παπούτσια Yeezy από καουτσούκ, τα οποία είχαν είχαν ανοίγματα σε διάφορα μέρη, και τα συνδύασε με ένα ζευγάρι γκρι κάλτσες της γιαγιάς.

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κάνιε κάνει κάτι ασυνήθιστο όσον αφορά τις στυλιστικές του επιλογές, τις οποίες μάλιστα έχουμε επικροτήσει πολλές φορές, αλλά αυτή την φορά έχουμε να πούμε ότι δεν συμφωνούμε καθόλου.

Στην πραγματικότητα, αυτά τα παπούτσια είναι μια προεπισκόπιση των Adidas Yeezy Foam Runners που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε λίγο καιρό, τα οποία θα πωλούνται έναντι 75 δολαρίων.

Η φωτογραφία του Κάνιε δημοσιεύτηκε στην σελίδα του Instagram, Upscale Hype, κάτω από την οποία πολλοί άνθρωποι έγραψαν αστεία σχόλια. Ένας τύπος έγραψε ότι είναι αντιγραφή των Crocs, ενώ ένας άλλος είπε: “Συγγνώμη… πλήρωσε κάποιον για να τα σχεδιάσει; Αυτό μοιάζει με κάτι που θα ζωγράφιζαν παιδιά που πηγαίνουν νηπιαγωγείο.”


Διαβάστε επίσης: Δείτε τι φόρεσε ο Κάνιε Γουέστ με ένα κοστούμι Burberry