Λευκό παντελόνι τον χειμώνα; Ο Alessandro Squarzi σας δείχνει πως να το φορέσετε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Υπάρχει η περίεργη πεποίθηση ότι το λευκό τζιν παντελόνι πρέπει να φοριέται αποκλειστικά από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο (περίπου), κάτι που στην ουσία δεν έχει καμία απολύτως λογική, δεδομένου ότι το denim είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό ύφασμα, και τα ρούχα που είναι κατασκευασμένα από αυτό μπορούν να φορεθούν όλο τον χρόνο.

Ο λόγος για τον οποίο το αποφεύγουν οι περισσότεροι, είναι ότι τον χειμώνα είναι πιθανότερο να λερωθεί, καθώς τα καιρικά φαινόμενα τείνουν να είναι πιο έντονα και κανείς δεν θέλει έναν λεκέ από κάποια λακούβα με λάσπη στο λευκό παντελόνι του.

Εμείς ωστόσο πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα λευκό τζιν τον χειμώνα, καθώς έχει την ικανότητα να αναβαθμίσει ένα look και να το κάνει πιο ενδιαφέρον. Αφήστε λοιπόν στην άκρη τα βαρετά και σε μουντές αποχρώσεις τζιν παντελόνια σας, και δοκιμάστε ένα σε λευκή απόχρωση, σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι κάφε μποτάκια, ένα πουλόβερ και κομψό ένα παλτό.

Ένας από τους πιο φανατικούς του λευκού παντελονιού είναι ο Ιταλός Alessandro Squarzi, ο οποίος αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο γνωστούς influencers στον κόσμο της μόδας, τον οποίο πολλοί αποκαλούν και βασιλιά των peacocks στο Pitti Uomo. Στις περισσότερες χειμερινές εμφανίσεις του δεν λείπει το λευκό παντελόνι, κάτι που αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες του παρακάτω, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να πάρετε έμπνευση για το πως μπορείτε να το φορέσετε.

© Christian Vierig / Getty Images / Ideal Image

© Jacopo Raule / Getty Images / Ideal Image

© Jacopo Raule / Getty Images / Ideal Image

© Christian Vierig / Getty Images / Ideal Image

© Christian Vierig / Getty Images / Ideal Image


Διαβάστε επίσης: Η εκπληκτική συλλογή ρολογιών του style icon, Alessandro Squarzi

Share.

Comments are closed.