Γνωστός όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά και το μοναδικό στυλ που λάνσαρε κατά καιρούς, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ένας αληθινός σταρ.

Ο Μπέκαμ έχει πάντα ένα αψεγάδιαστο στυλ ακόμη και στην πιο απλή του βόλτα στο Λονδίνο ή σε κάποιο επίσημο event ανά τον κόσμο, κάτι βέβαια που τον έχει κάνει τον αγαπημένο των φωτογράφων αλλά και του γυναικείου κοινού. Σε αυτό βέβαια βοηθά και το παρουσιαστικό του πάλαι ποτέ άσου των γηπέδων, ο οποίος μεγαλώνει σαν το καλό κρασί.

Πρόσφατα λοιπόν, ο 44χρονος πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης, εμφανίστηκε στο pre-fall 2020 show του οίκου Dior φορώντας ένα ακόμα ξεχωριστό κοστούμι του σχεδιαστή του οίκου, Κιμ Τζόουνς. Πρόκειται για ένα χαλαρής εφαρμογής σταυρωτό κοστούμι, το οποίο ήταν αρκετά λαμπερό.

Ο Μπέκαμ συνδύασε το κοστούμι του – το στυλ του οποίου είναι ήδη το must-have της επόμενης σεζόν – με ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά sneakers και ένα λευκό T-shirt, καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να μας δείξει ότι μπορείς εύκολα να μετατρέψεις ένα πιο επίσημο κοστούμι σε casual, αρκεί βέβαια να μπορείς να το υποστηρίξεις.

Όσοι άντρες επιθυμούν να αποκτήσουν το εν λόγω κοστούμι, θα πρέπει να κάνουν υπομονή λίγο καιρό, καθώς ακόμα δεν είναι διαθέσιμο για το ευρύ κοινό.

Πολλοί ήταν οι διάσημοι που έκαναν την εμφάνιση τους στο εν λόγω show, όπως οι Τράβις Σκοτ, Λούκα Σάμπατ, Κιμ Καρντάσιαν, Μπέλα Χαντίντ και άλλοι, οι οποίοι ήταν επίσης καλοντυμένοι, ωστόσο ο Μπέκαμ κατάφερε με μοναδικό τρόπο να κλέψει την παράσταση!


Διαβάστε επίσης: Η εμφάνιση του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ που προκάλεσε συζητήσεις