Γιατί υπάρχει αυτή η μικροσκοπική τσέπη στο τζιν παντελόνι σου;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το τζιν παντελόνι είναι ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της ανδρικής γκαρνταρόμπας και μια από τις πιο σημαντικές επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε για να αναβαθμίσετε το στυλ σας. Μπορεί να μην έχετε την δυνατότητα να το φοράτε καθημερινά στην εργασία σας, ωστόσο είναι ένα ρούχο που μπορεί να σας συνοδεύει τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας.

Πολλοί είναι οι σχεδιαστές που έχουν συμπεριλάβει το τζιν παντελόνι στις συλλογές τους και όχι άδικα, καθώς πρόκειται για ένα κομμάτι που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ανδρικής γκαρνταρόμπας για περισσότερο από έναν αιώνα. Το πιο βασικό ατού του είναι ότι είναι διαχρονικό και κάτα κάποιον τρόπο λειτουργεί ως την βάση πάνω στην οποία μπορείτε να χτίσετε το στυλ σας.

Πλέον υπάρχουν αμέτρητα τζιν παντελόνια στην αγορά για να επιλέξετε, αυτό ωστόσο που έχουν όλα κοινό, είναι η μικρή τσέπη στο εσωτερικό της μπροστινής δεξιάς τσέπης, η οποία χρονολογείται από το 1879. Σίγουρα όλοι σας έχετε παρατηρήσει αυτό το χαρακτηριστικό στο τζιν παντελόνι σας και ίσως αναρωτηθήκατε: “Γιατί υπάρχει αυτή η μικροσκοπική τσέπη;”

Πολλοί άνθρωποι υποθέτουν ότι αυτή η μίνι τσέπη προορίζεται για τα κέρματα. Αλλά αν προσπαθήσατε ποτέ να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τσέπη για κέρματα, γρήγορα θα συνειδητοποιήσατε ότι η ανάκτηση τους από αυτήν δεν είναι τόσο εύκολη διαδικασία. Άλλοι άνθρωποι έχουν ονομάσει αυτή την μίνι τσέπη ως «τσέπη εισιτηρίων», λόγω του γεγονότος ότι τα πολλά εισιτήρια χωρούν ακριβώς μέσα στις διαστάσεις της. Αλλά δυστυχώς, αυτός δεν είναι ο πραγματικός λόγος της δημιουργίας της.

Στην πραγματικότητα, η μίνι τσέπη στα τζιν παντελόνια ονομάστηκε αρχικά «τσέπη ρολογιού» ​​και σχεδιάστηκε για να την αποθήκευση των ρολογιών τσέπης που κουβαλούσαν οι καουμπόι και οι εργάτες.

Αν και πλέον για τους περισσότερους άντρες αυτή η τσέπη είναι πλέον διακοσμητική, σίγουρα είναι μια σημαντική πληροφορία για τους πολύ λίγους άντρες που συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να κουβαλούν ένα ρολόι τσέπης.


Διαβάστε επίσης: 15 τζιν μπουφάν που μπορείς να φοράς όλες τις εποχές του χρόνου

Share.

Comments are closed.