Έρευνα αποκαλύπτει ποιο είναι το ρούχο που κάνει ακαταμάχητο έναν άντρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένας από τους λόγους για τους οποίους μερικοί άντρες θεωροούνται style icons, ήταν ότι ντυνόντουσαν με ρούχα που έκαναν τους ιδιους να αισθανονται καλά, και δεν προσαθούσαν να εντυπωσιάσουν το αντίθετο φύλο. Αυτός είναι ένας κανόνας που πρέπει γενικά να ακολουθεί κάθε άντρας, ωστόσο θα λέγαμε ψέμματα, τουλάχιστον εν μέρει, αν λέγαμε δεν σκεφτόμαστε τον τρόπο που θα παρουσιάσουμε τον εαυτό μας ώστε να τραβήξουμε τα βλέμματα των γυναικών.

Ενώ υπάρχουν πολλά πράγματα που οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικά στην εμφάνιση ενός άντρα, μια πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε ποιο είναι το Νο1 ένδυμα που πρέπει να φοράει ένας άντρας αν θέλει να προσελκύσει την προσοχή των γυναικών. Ποιο είναι αυτό;  Το κλασικό κοστούμι.

Η μελέτη έγινε από τον ιστότοπο αξιολόγησης του Ηνωμένου Βασιλείου Watchpilot σε 2.000 Βρετανούς, προκειμένου να διερευνηθεί ποια είναι τα ρούχα που βρίσκουν πιο ελκυστικά οι περισσότεροι άνθρωποι στους άνδρες και τις γυναίκες, ανάλογα με τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Διαπιστώθηκε ότι το 46% των γυναικών προτιμά ένα κοστούμι και γραβάτα σε έναν άντρα, ενώ από την άλλη, το 40% των αντρών προτιμά να βλέπει μια γυναικά με μπικίνι!

Όσον αφορά τις αποχρώσεις, το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών δήλωσε ότι προτιμά τις σκούρες αποχρώσεις (μαύρο-navy) στα ρούχα ενός άντρα, ενώ όσον αφορά τα παπούτσια και τα αξεσουάρ, οι περισσότερες γυναίκες επέλεξαν τις μπότες και το κλασικό ρολόι χειρός.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα της έρευνας παρακάτω:

Τα πιο ελκυστικά ρούχα σε έναν άντρα

1 – Κοστούμι και γραβάτα – 46%

2 – Πουκάμισο και τζιν παντελόνι – 43%

3 – Απλό μπλουζάκι και τζιν παντελόνι – 38%

Τα χρώματα που προτιμάτε στους άντρες

1 – Σκούρες αποχρώσεις (ναυτικό, μαύρο) – 40%

2 – Μπλε και πράσινα – 32%

3 – Ουδέτερα (γκρι, καφέ) – 29%

Τα παπούτσια που σας αρέσουν σε έναν άνδρα

1 – Μπότες – 31%

2 – Brogues – 27%

3 – low-top sneakers – 24% (τα high-top έλαβαν μόνο το 11% των ψήφων)

Tα πιο ελκυστικά αξεσουάρ σε έναν άνδρα

1 – Κλασικό ρολόι χειρός – 36% (394 ψήφοι)

2 – Γυαλιά ηλίου – 36% (393 ψήφοι)

3 – Ζώνη – 29%

Τα συμπεράσματα δικά σας…


Διαβάστε επίσης: Το “παρεξηγημένο” κοστούμι που είναι μεγάλη τάση αυτή την σεζόν

Share.

Comments are closed.