Πίσω στο 2015 ένας αρουραίος έγινε viral, καθώς βιντεοσκοπήθηκε να κουβαλάει ένα τεράστιο κομμάτι πίτσα στα σκαλιά του μετρό της Νέας Υόρκης για να το κρύψει στην φωλιά του. Στο βίντεο που αναρτήθηκε, ο “γενναίος” αυτός αρουραίος δεν εγκατέλειπε με τίποτα το φαγητό του και μάλιστα του “απονεμήθηκε” το hashtag #pizzarat στο Twitter.

Τώρα θα μας πείτε τι σχέση έχει αυτό με τον Μπρους Γουίλις που αναφέρει ο τίτλος του άρθρου, ωστόσο θα σας πούμε πως έχει, καθώς ο 64χρονος ηθοποιός φωτογραφήθηκε πριν λίγες μέρες στο Δυτικό Χόλιγουντ σε ένα πάρκινγκ πολυκαταστήματος, φορώντας ένα πουλόβερ Pizza Rat της μάρκας Rag & Bone, στο οποίο απεικονίζεται ο διάσημος αρουραίος που έκλεψε την καρδιά των Νεοϋορκέζων πριν λίγα χρόνια.

Splash News

Η αμερικανική streetwear μάρκα, εκτός από το πουλόβερ που βλέπουμε να φορά στην φωτογραφία ο Μπρους Γουίλις, έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη συλλογή από ρούχα, την οποία ονόμασε Year of the Rat και περιλαμβάνει T-shirts, σκουφάκια, πορτοφολάκια για κέρματα και sneakers.

Μπορεί η τιμή του συγκεκριμένου πουλόβερ να είναι λίγο τσιμπημένη (395 δολάρια), ωστόσο απεικονίζει με εξαιρετικό τρόπο όλα όσα μπορεί να δει κανείς στο “Μεγάλο Μήλο”, και φυσικά ο Γουίλις μας υπενθυμίζει ότι δεν χρειάζεται να είναι κανείς πολύ μικρός για να φορέσει κάτι τέτοιο.Ο

Εμπρός λοιπόν στον δρόμο που χάραξε ο Μπρους.


Διαβάστε επίσης: Δείτε τα sneakers που φόρεσε ο Τζίμι Φάλον και έγιναν sold out!