Μέχρι πρόσφατα, η συνεργασία της Nike με την Supreme ήταν το όνειρο κάθε λάτρη των sneakers, καθώς πρόκειται για δύο από τις σπουδαιότερες μάρκες παγκοσμίως και σίγουρα το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας θα ήταν εκπληκτικό.

Τελικά, όπως αποκάλυψε πρόσφατα η ιστοσελίδα Highsnobiety, η συνεργασία αυτή επιτεύχθηκε με το Supreme x Nike Air Force 1 Low 2020,  του οποίου τις πρώτες φωτογραφίες δημοσίευσε η Supreme χθες στο Instagram.

To Supreme x Nike Air Force 1 αποτελεί μέρος της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 της μάρκας, θα κυκλοφορήσει σε δύο χρωματισμούς – λευκό και μαύρο – και διαθέτει το κλασικό κόκκινο λογότυπο της Supreme στην φτέρνα.

Φωτογραφίες του εν λόγω sneaker είχε διαρρεύσει νωρίτερα αυτό το έτος ο συλλέκτης sneakers και fashion blogger, Jean Carlos, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τις δύο εταιρείες.

Το νέο παπούτσι περιορισμένης έκδοσης, θα συνοδεύεται από ένα custom κουτί, και όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες ο σχεδιασμός του είναι αρκετά λιτός. Φημολογείται ότι θα είναι διαθέσιμο τον Απρίλιο, ενώ η τιμή του είναι ακόμα άγνωστη – αν και πιστεύουμε ότι θα είναι αρκετά υψηλή.


Διαβάστε επίσης: Δείτε τα νέα sneakers από την συνεργασία της Nike με τον Virgil Abloh