Τις προηγούμενες μέρες σας παρουσιάσαμε τα πιο δημοφιλή, τα πιο ακριβά, τα πιο άσχημα και τα καλύτερα sneakers που κυκλοφόρησαν την περασμένη χρονιά, το 2021 ωστόσο είναι μια νέα χρόνια και αυτό σημαίνει νέες κυκλοφορίες που σίγουρα αξίζουν την προσοχής σας.

Φέτος συνεχίζουμε την παράδοση να σας παρουσιάζουμε μερικά από τα καλύτερα sneakers που κυκλοφορούν οι αθλητικές μάρκες κάθε εβδομάδα, καθώς γνωρίζουμε ότι είναι αρκετά δύσκολο να τις παρακολουθήσει κανείς.

Αν λοιπόν σκέφτεστε να αφοράσετε ένα νέο ζευγάρι sneakers, βρίσκεστε στο καλύτερο μέρος, καθώς παρακάτω σας παρουσιάζουμε ορισμένα μοντέλα που ξεχωρίσαμε, τα περισσότερα από τα οποία είναι αποτέλεσμα κάποιας συνεργασίας.

Hoka One One Challenger Low GTX

Ο χρωματισμός σε αυτό αδιάβροχο sneaker είναι τόσο ωραίος που δεν θα θέλετε να το λερώσετε, χάρη στην τεχνολογία GORE-TEX ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό.

11 By Boris Bidja Ssberi x Salomon Bamba 2 High GTX

Ένα πολύ ιδιαίτερο sneaker, το οποίο είναι ιδανικό γι’αυτούς που ψάχνουν ένα παπούτσι που μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε συνθήκη αυτό τον χειμώνα. Το μόνο αρνητικό είναι η υψηλή τιμή του, η οποία ανέρχεται σε περίπου 1.000 ευρώ.

Kung Fu Panda x Reebok InstaPump Fury OG

Το InstaPump Fury OG από την συνερασία της Reebok με την δημοφιλή ταινία κινουμένων σχεδίων, είναι σίγουρα ένα sneaker που διαθέτει ένα “τρελό” σχεδιασμό και σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Nike Air Max 1 “Sunrise”

Το Nike Air Max 1 LV8 είναι η νέα εκδοχή του θρυλικού σχεδίου που κυριαρχεί από το 1987. Συνδυάζει το καθημερινό με το αθλητικό στυλ, ενώ διαθέτει την ανάλαφρη αντικραδασμική προστασία και την κλασική γραμμή του παπουτσιού για τρέξιμο, με εντυπωσιακά νέα χρώματα και μοντέρνες λεπτομέρειες.

Joe Freshgoods x Converse Pro Leather Hi

Το New Balance 992 του Joe Freshgoods ήταν ένα από τα καλύτερα sneakers του 2020. Το Converse Pro Leather που σχεδίασε, μπορεί να μην βρίσκεται στις λίστες με τα κορυφαία sneakers, ωστόσο είναι ένα παπούτσι με ιδιαίτερο σχεδιασμό που τραβάει τα βλέμματα.

New Balance 57/40

Ένα ογκώδες μοντέλο με επιρροές από τα 90’s, στο οποίο η New Balalce πρόσθεσε μοντέρνες πινελιές.

adidas Sahale X Shoes

Αυτά τα sneakers σου χαρίζουν extra πόντους και σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Η chunky εξωτερική σόλα από καουτσούκ προσθέτει ύψος. Οι ανακλαστικές λεπτομέρειες και η ενισχυμένη απορρόφηση κραδασμών στη φτέρνα ολοκληρώνουν το look. Τραβάς τα βλέμματα με το που τα φοράς.


Διαβάστε επίσης: 15 κλασικά λευκά sneakers που αξίζει να επενδύσεις το 2021