5 φωτογραφίες που αποδεικνύουν πόσο cool είναι ο Κιάνου Ριβς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Κιάνου Ριβς είναι ίσως ο πιο γλυκός και προσγειωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ. Είναι ταλαντούχος, κοινωνικά ευαισθητοποιημένος και ένας άνθρωπος που φαίνεται να μην μένει στο φαίνεσθαι των πραγμάτων.

Μετρά πάνω από 30 χρόνια στον κινηματογραφο και σημείο καμπής στην καριέρα του υπήρξε η ταινία Bill & Ted’s Excellent Adventure. Στην συνέχεια πρωταγωνίστησε στην ταινία “Speed”, στην τριλογία “The Matrix”, στον “Δικηγόρο του Διαβόλου” πλάι στον Αλ Πατσίνο, και φυσικά στον στην σειρά ταινιών John Wick, στην οποία υποδύεται το πρώην εκτελεστή της Μαφίας που αναγκάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να πάρει εκδίκηση.

Πρόκειται για έναν άντρα ο οποίος εκτός από εξαιρετικός ηθοποιός, κατάφερε να καθιερωθεί ως style icon, καθώς το ιδιαίτερο στυλ ανταγωνιζόταν αυτό του Τζόνι Ντεπ και του Κερτ Κομπέιν των Nirvana, ενώ κατάφερε να μπει στην λίστα με τους πιο καλοντυμένους άντρες του 2020, πλάι σε άντρες όπως ο Μπραντ Πιτ και ο Τιμοτέ Σαλαμέ.

Ο Κιάνου Ριβς είναι γενικά ένας άντρας με ανεπιτήδευτο στυλ, κάτι που αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες του παρακάτω. Αν μας ρωτάτε, πρόκειται για έναν από τους πιο cool τύπους που έχει βγάλει το Χόλιγουντ και με τον τρόπο του κάνει την ζωή να δείχνει ωραία.

© Ron Galella / Getty Images / Ideal Image


© Ron Galella / Getty Images / Ideal Image


© Frank Trapper / Getty Images / Ideal Image


© Neilson Barnard / Getty Images / Ideal Image


© Jun Sato/ Getty Images / Ideal Image


Διαβάστε επίσης: 10 λόγοι που θα σε κάνουν να αγαπήσεις τον Κιάνου Ριβς

Share.

Comments are closed.