Πολλά όμορφα πράγματα συνέβησαν στον κόσμο των sneakers τις τελευταίες εβδομάδες και φυσικά είμαστε εδώ για να σας τα παρουσιάσουμε.

Αν λοιπόν θέλετε η casual γκαρνταρόμπα σας να είναι σωστά εφοδιασμένη, θα χρειαστείτε ένα καινούργιο ζευγάρι sneakers. Ωστόσο, με τόσα πολλά μοντέλα να κάνουν την εμφάνιση τους κάθε εβδομάδα, η επιλογή του σωστού ζευγαριού μπορεί να αποδειχτεί παγίδα. Έτσι αποφασίσαμε να σας βοηθήσουμε, επιλέγοντας τα καλύτερα sneakers που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και καλύπτουν όλα τα γούστα.

Από την πιο πρόσφατη συνεργασία της Van’s στα πολύχρωμα Air Max 90 ‘BETRUE’ της Nike, δείτε παρακάτω την λίστα μας με τα καλύτερα sneakers που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες εβδομάδες, τα οποία δεν θα αφήσουν κανέναν ανικανοποίητο.

Vans x Harry Potter Daily Prophet Comfycush Era

Ένα ζευγάρι sneakers από την σειρά της Van’s η οποία εμπνεύστηκε από τον Harry Potter. Τα συγκεκριμένα είναι διακοσμημένα με σελίδες από την παγκόσμια εφημερίδα των μάγων The Daily Prophet.


Nike Zoom Pegasus Turbo 2

Αν και έχουν σχεδιαστεί για τρέξιμο, αυτά τα sneakers σε πράσινο neon, τα οποία έχουν πάρει έγκριση από τον Virgil Abloh, μπορούν άνετα να φορεθούν και με το τζιν παντελόνι σας.


Hermès Velvet Sneaker

Λαμβάνοντας κυριολεκτικά υπόψιν το όνομα της μάρκας, αυτά τα sneakers από τον οίκο Hermès θα σας δώσουν “θεϊκά” φτερά.


Nike Air Max 270 React Bauhaus

Εμπνευσμένα από το καλλιτεχνικό κίνημα Μπαουχάους, αυτά τα Air Max 270 React της Nike θα προσθέσουν λίγο χρώμα στην καλοκαιρινή σας ντουλάπα.


Adidas Forest Hills

Τα Forest Hills της Adidas, δημιούργησαν μια νέα τάση όσον αφορά τις σόλες των αθλητικών παπουτσιών, όταν πρωτοεμφανίστηκαν στα γήπεδα τη δεκαετία του ’70. Ονομάστηκαν έτσι από μια τοποθεσία αγώνων στη Νέα Υόρκη.


Converse ERX 260

Τα ERX επέστρεψαν και είναι καλύτερα από ποτέ. Έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε αυτός που τα φοράει να μπορεί να ξεπεράσει τον αντίπαλο του στο γήπεδο και όχι μόνο.


New Balance 990v5 Made in US

Τα New Balance 990v5 έχουν μια τεράστια κληρονομιά και είναι σίγουρα από τα καλύτερα sneakers που κατασκευάστηκαν ποτέ. Τώρα, η 5η έκδοση είναι η ακόμα καλύτερη και ικανοποιεί όλες τις ανάγκες.


Nike Sportswear Air Tailwind 79 Betrue

Εάν θέλετε να φορέσετε κάτι στα χρώματα του Pride, τα Air Tailwind 79 Betrue της Nike είναι αυτό που ψάχνετε.


Christian Louboutin Louis Junior

Ένα ζευγάρι sneakers που θα ταιριάξει με σχεδόν ό,τι έχετε στην ντουλάπα σας.


Jordan Mars 270 ‘Green Glow’

Το Jordan Mars 720 δημιουργήθηκε από τον Jackson Lee, γιο του θρυλικού σκηνοθέτη Spike Lee, και αποτελεί τη συνέχεια της κυκλοφορίας του Jordan Son of Mars το 2012.


Converse Jack Purcell

Τα εμβληματικά sneakers της Converse, τα οποία έχουν τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας, προέκυψαν από την συνεργασία με την cult ιαπωνική μάρκα The Soloist.


Martine Rose Leopard Trainers

Απελευθερώστε την άγρια ​​πλευρά σας με αυτά τα trainers από την Martine Rose.


Asics x GMBH Gel-Kayano 5

Η γερμανική μάρκα GMBH φέρνει πίσω το μοντέλο Gel-Kayano 5 και είμαστε αρκετά ανακουφισμένοι (είναι ένα από τα καλύτερα trainers που έγιναν ποτέ).


Adidas Ozweego Pride

Ένα ακόμα ζευγάρι sneakers τα οποία διαθέτουν τα χρώματα του Pride.


Converse One Star Trainers

Προσθέστε μια βελούδινη γλυκιά πινελιά σε οποιαδήποτε εμφάνιση με αυτά τα καπιτονέ καφέ trainers, μέσω της συνεχιζόμενης συνεργασίας της Converse με τον Tyler the Creator.


Nike x Undercover Daybreak trainers

Ο Jun Takahashi, ο δημιουργικός διευθυντής της Undercover, έδωσε μια νέα μοναδική πινελιά στα Daybreak. Με αυτά τα sneakers θα είστε έτη φωτός πιο μπροστά από τους φίλους σας.


Adidas Spezial Galaxy

Τα Spezial της Adidas, τα οποία κυκλοφόρησαν το 1984, μεταμορφώθηκαν και απέκτησαν ένα φουτουριστικό στυλ, κάτι για το οποίο είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι.


Adidas Originals London

Η σειρά City της Adidas καταφέρνει μέσω ενός έξυπνου και απλού σχεδιασμού να αποτυπώσει την αίσθηση μιας ολόκληρης πόλης. Το Adidas London διαθέτει το κλασικό κόκκινο Scarlet σουέτ και λεπτομέρειες από μαύρο δέρμα.