Σε λίγες μέρες πρόκειται να μπει το φθινόπωρο, οπότε θα πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσεις να αναδιοργανώνεις την γκαρνταρόμπα σου και να ανανεώνεις το στυλ σου όπως επιτάσσει η εποχή.

Φυσικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεσαι, καθώς εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε, προτείνοντας σου μερικά κομμάτια που συνδυάζονται εύκολα με τα υπόλοιπα ρούχα σου και είναι σχεδόν βέβαιο ότι πολλά από αυτά υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα σου.

Καμπαρντίνα

Μια κλασική καμπαρντίνα είναι το Α και το Ω της φθινοπωρινής ανδρικής ντουλάπας και δεν χρειάζεται να σας εξηγήσουμε τους λόγους.

Cardigan

Ένα αρκετά πρακτικό ρούχο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι stylish ή δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να αναδείξεις το στυλ σου. Μπορεί να συνδυαστεί με αρκετά ρούχα, όπως ένα τζιν, ένα T-shirt και ένα ζευγάρι μποτάκια ή sneakers.

Δερμάτινος χαρτοφύλακας

Αφήστε το καλοκαιρινό σας σακίδιο στην άκρη και προτιμήστε έναν δερμάτινο χαρτοφύλακα αυτή τη σεζόν.

Καρό πουκάμισο

Είναι ιδανικό για το φθινόπωρο, καθώς μπορεί να φορεθεί πάνω από ένα μπλουζάκι ή κάτω από ένα σακάκι. Σίγουρα είναι ένα κομμάτι που αν και δεν θα απογειώσει το στυλ σας, δεν πρόκειται ποτέ να σας εκθέσει.

Δερμάτινες Chelsea μπότες

Οι δερμάτινες Chelsea μπότες είναι αρκετά επίσημες για μια νυχτερινή έξοδο και αρκετά casual για κάθε μέρα – και κάπως έτσι προορίζονται να γίνουν τα παπούτσια σας αυτό το φθινόπωρο.

Τζιν Μπουφάν

Το πιο ισχυρό πλεονέκτημα ενός τζιν μπουφάν είναι η δυναμική του όσον αφορά το layering, δηλαδή το γεγονός ότι μπορεί να φορεθεί εύκολα κάτω από ένα παλτό ή ένα blazer. Σίγουρα είναι καλό για το καλοκαίρι ή τις μέρες που έχει υγρασία και χρειάζεστε ένα επιπλέον πανωφόρι, αλλά είναι ένα κομμάτι που μπορείτε να φοράτε συνεχώς κατά την διάρκεια του φθινοπώρου.

Μπλούζα Rugby

Προσποιηθείτε ότι είστε ένας Κένεντι και φορέστε μια τέτοια μπλούζα, που είναι must κάθε φθινόπωρο.

Παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο

Δείξτε τα σχέδια από τις κάλτσες σας με ένα ελαφρώς κοντύτερο παντελόνι.

Blazer

Είναι ένα κομμάτι καλής ποιότητας, για το οποίο αξίζει να δώσετε χρήματα, καθώς είναι διαχρονικό, ευκολοφόρετο, και δεν θα το βαρεθείτε ποτέ.

Suede Penny Loafers

Δεν χρειάζεται να πούμε τους λόγους που θα χρειαστείτε ένα ζευγάρι σουέτ loafers αυτή την σεζόν. Είναι ιδανικά για κάθε επίσημη περίσταση αυτή την σεζόν και ποτέ μα ποτέ δεν απογοητεύουν.

Φούτερ με κουκούλα

Είναι το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε να φορέσουμε όταν ο καιρός αρχίζει να ψυχραίνει, ενώ είναι ιδανικό για casual εμφανίσεις. Μπορεί να φορεθεί με τζιν, παντελόνια chinos και φόρμες. Τα κατάλληλα παπούτσια για να το συνδυάσετε είναι ένα ζευγάρι sneakers… άντε και ένα ζευγάρι boat shoes.


Διαβάστε επίσης: Σου δείχνουμε πως να πετύχεις μία smart casual εμφάνιση