Φέρτε μια μικρή πολυτέλεια στην καθημερινή σας ρουτίνα με την επιλογή μας από τα καλύτερα νέα είδη καλλωπισμού που μπορείτε να αγοράσετε. Είτε πρόκειται για ένα νέο spritz, άρωμα ή προϊόν μαλλιών, έχουμε επιλέξει τα καλύτερα προϊόντα με τα οποία μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

Κάθε εβδομάδα σας καθοδηγούμε για το τι πρέπει να βάζετε στο πρόσωπό σας, τα μαλλιά και το σώμα σας. Εδώ αποκαλύπτουμε τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να χρησιμοποιείτε για να δείχνετε, να μυρίζετε και να αισθάνεστε τέλεια, είτε πρόκειται για το τελευταίο Deodorant απο τον Dior ή την Black Diamond Cream απο την 111Skin για να αποκτήσετε δέρμα χωρίς ρυτίδες.

Scalp Tonic από την Label M

Με τους ψυχρότερους ανέμους να πλησιάζουν το χειμώνα, σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξετε το καθεστώς περιποίησης σας για να εξασφαλίσετε ότι το δέρμα σας θα έχει επιπλέον ενυδάτωση ενάντια στη ψυχρότητα. Αυτό το δυναμωτικο της κεφαλής από το Label M είναι ένα πλούσιο μίγμα ορυκτών που βοηθά στη διατήρηση της υγείας του τριχωτού της κεφαλής και ενθαρρύνει την υγιή ανάπτυξη των τριχών.

Buy Here

Celestial Black Diamond Cream απο την 111Skin

Σίγουρα, υπάρχουν πολλές θεραπείες αντι-γήρανσης εκεί έξω, αλλά καμια δεν είναι τόσο ισχυρή όσο αυτή από την 111Skin. Αυτό το εξαιρετικά συμπυκνωμένο φίλτρο περιέχει μαύρα σωματίδια διαμαντιού που διπλασιάζονται ως μικροσφαίρες, διεισδύοντας στο επιδερμικό στρώμα του δέρματός σας. Ακούγεται τεχνικό; Βασικά, αυτό θα σβήσει τυχόν ρυτίδες.

Buy Here

Post-Poo Σταγόνες από την Aesop

Αυτό το αποσμητικό μπάνιου με βότανα θα απαλλάξει τον χώρο από οποιεσδήποτε κακές οσμές. Ένα must για το ντουλάπι του μπάνιου σας.

Buy Here

Creme With Silk Groom απο την Kiehl’s

Φριζαρισμένα μαλλιά; Αυτό θα τα διορθώσει.

Buy Here

Ultimate Male Grooming Collection by Mankind

Αποτελείται από την κρέμα ενυδάτωσης Elemis Pro-Collagen, την Argentum L’Etoile Infinie, το Regenerate Advanced Foaming Mouth Wash και μια πληθώρα άλλων προϊόντων, αυτό είναι το απόλυτο δώρο Χριστουγέννων για κάθε άντρα που περιποιείται τον εαυτό του.

Buy Here

Total Revitalizer Eye by Shisheido

Αυτό είναι ιδανικό για τον άντρα που θέλει να απαλλαγεί από τις ρυτίδες χωρίς να υποβληθεί σε αισθητική χειρουργική επέμβαση. Αυτή η ισχυρή αντιγηραντική κρέμα ματιών εμπνέεται από την καλλυντική διαδικασία των ενέσεων υαλουρονικού οξέος.

Buy Here

Eau Sauvage Spray Deodorant απο τον Dior

Τώρα ακόμη και οι μασχάλες σας μυρίζουν σαν το θρυλικό άρωμα.

Buy Here