Ξυπνάτε το πρωί, σηκώνεστε, κάνετε ντους, ξυρίζεστε, βουρτσίζετε τα δόντια σας, φτιάχνετε τα μάλλια σας, άντε το πολύ να βάζετε και λίγη ενυδατική κρέμα. Σίγουρα αυτή είναι η καθημερινή ρουτίνα των περισσοτέρων αντρών, ωστόσο είχατε σκεφτει ποτέ να προσθέσετε σε αυτήν και μια κρέμα ματιών;

Παρά τις ρυτίδες, τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο που αναπτύσσεται γύρω από τα μάτια, οι περισσότεροι άντρες αποφεύγουν τις κρέμες ματιών, και αυτό γίνεται πολύ πριν ακόμα ανακαλυφθούν τα τζελ, οι οροί και άλλα τόσα προϊόντα που υπόσχονται να σβήσουν τα σημάδια της γήρανσης γύρω από τα μάτια σας, τα οποία όπως λένε είναι και ο καθρέφτης της ψυχής.

Έτσι, αν ψάχνετε για ένα προϊόν που θα σβήσει τα σημάδια της γήρανσης, θα εξομαλύνει τις ρυτίδες έκφρασεις στο πλάι των ματιών (γνωστές και ως “πόδι της χήνας”) και θα ενυδατώσει το δέρμα σας, τότε βρίσκεστε στο σημείο γιατί σας έχουμε μερικά προϊόντα που θα σας κάνουν να δείχνετε στα καλύτερα σας! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα προσθέσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα!

Κρέμες ματιών

Οι παρακάτω κρέμες ματιών έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν την εμφάνιση των μαύρων κύκλων, του πρηξίματος και των λεπτών γραμμών. Σίγουρα θα χρειαστείτε μια, γιατί το “πόδι της χήνας” φαίνεται ωραίο μόνο στον Μπραντ Πιτ.

Gel ματιών

Τα gel ματιών είναι ελαφρύτερα και δίνουν μια αίσθηση αναζωογόνησης. Διαθέτουν πιο μεταξένια υφή από μια κρέμα ματιών και είναι ιδανικά για όσουν έχουν αρκετά λιπαρό δέρμα. Είναι η ιδανική επιλογή καθώς αποσυμφορούν, συσφίγγουν και φωτίζουν άμεσα την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια.

Serum ματιών

Τα serum ματιών είναι προϊόντα περιποίησης που μπορείτε να εφαρμόσετε μετά τον καθαρισμό αλλά πριν από την ενυδάτωση και είναι ανάμεσα στις κορυφαίες λύσεις που συστήνουν ο ειδικοί για νεανικό βλέμμα. Είναι σχεδιασμένα να μαλακώνουν και να λειαίνουν την εύθραυστη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, σβήνωντας τα σημάδια γήρανσης και τις ρυτίδες δίνοντας σας ένα φρέσκο και λαμπερό βλέμμα.


Διαβάστε επίσης: 8 προϊόντα που θα σας κάνουν να δείχνετε, να αισθάνεστε και να μυρίζετε τέλεια