Τα fashion shows του φθινοπώρου και οι μεγάλες κινηματογραφικές πρεμιέρες συγκέντρωσαν όλων των ειδών τις εμφανίσεις, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπήρχε έλλειψη εμπνευσης για τα ρούχα και το grooming. Μακριά ή κοντά, ακατάστατα ή σχολαστικά, τα αγόρια πρόσφεραν την καλύτερη εμφάνισή τους στους φωτογράφους αυτή την εβδομάδα.

Το College-Kid Flow του Robert Pattinson

Ο Robert Pattinson μοιάζει με έναν άντρα που ζει την καλύτερη και πιο χαλαρή φάση της ζωής του, δεδομένου ότι φορούσε το businessman special (βλ. navy κοστούμι, λευκό πουκάμισο). Αυτό το επίπεδο αυθορμητισμού στα μαλλιά μπορεί να μην είναι για όλους, αλλά αν έχετε πυκνά μαλλιά και θέλετε να μπορείτε να κάνετε κάτι με τα χέρια σας ανά πάσα στιγμή, είναι ιδανικό.

Το Natural Flow του Alton Mason

Τίποτα δεν λέει «Θεός της δεκαετίας του ’70» όπως ένα κούρεμα στο φυσικό σας στυλ και ένα πουκάμισο φορεμένο ανοιχτό στο στήθος. Επίσης, μας αρέσει το στυλ “μόλις βγήκα από την πίστα χορού” του Alton Mason, σε συνδυασμό με το ματ φινίρισμα στα μαλλιά του. Μιλάμε πολύ για την σωστή αναλογία γενειάδα-μαλλιά, αλλά αυτό είναι ένα άλλο είδος ισορροπίας για να σκεφτείτε όποτε επιλέγετε να κάνετε μόνοι σας το grooming σας με μια απλή μέθοδο.

Το μήκος των μαλλιών του Jared Leto

Ο Jared Leto έχει την μοναδική ικανότητά να φέρνει όλο το mood του σε ένα ενιαίο σύνολο και επίσης να έχει τέλεια μακριά μαλλιά στην ηλικία των 46 ετών. Εάν σκέφτεστε να μακρύνετε τα δικά σας τόσο, όσο μεγάλος σε ηλικία και αν είστε, τα επίπεδα είναι το μυστικό. Η χρήση ενός serum λάμψης ή ενός λαδιού μαλλιών μπορεί επίσης να βοηθήσει. Μπορείτε να κρατήσετε ή να αφήσετε τη βελούδινη ρόμπα.

Οι μεγάλοι κυματισμοί του Timothee Chalamet

Όταν είστε 22 ετών, μπορεί να μην είστε σε θέση να μεγαλώσετε ακόμα στο έπακρο το μούσι σας, αλλά δεν έχει σημασία γιατί τα μαλλιά στο κεφάλι σας είναι πιθανό να είναι ακόμα δυνατά. Ο Timothee Chalamet το επιβεβαιώνει, υπενθυμίζοντας μας πόσο καλό φαίνεται – παρόλο που υποψιαζόμαστε ότι τα μαλλιά του δεν θα τον εγκαταλείψουν τις επόμενες δεκαετίες.

Το σχεδόν ξυρισμένο του Vic Mensa

Η Vic Mensa έχει όμορφο δέρμα και είναι πρόθυμος να φορέσει πολύ περίεργα ρούχα στο όνομα της Εβδομάδας Μόδας και έτσι είναι τέλειο το γεγονός ότι το look του grooming του είναι το σχεδόν ξυρισμένο, δηλαδή το απόλυτο τίποτα. Εάν χρησιμοποιείτε το Νο 1 κλιπ της μηχανής για εσάς, φροντίστε να επενδύσετε τα χρήματα που εξοικονομείτε απο το κούρεμα σας στην περιποίηση του προσώπου σας.

Το Brit Boy Fade του Anwar Hadid

Ο Anwar Hadid είναι μοντέλο (και αδελφός της Hadid) που ζει στο ηλιόλουστο Λος Άντζελες, αλλά έχει την grooming εμφάνιση και ενέργεια ενός άνδρα που κάνει τέχνη και είναι DJ στο Βερολίνο. Εάν θέλετε να ξεφύγετε απο την εικόνα του υγιούς αγοριού της διπλανής πόρτας, βάψτε τα μαλλιά σας σ’ ένα αφύσικο χρώμα, κάντε ένα κοντό Caesar fade, φορέστε layers με υψηλής μόδας ρούχα, και ποτέ μην βγαίνετε στον ήλιο. Η μαμά σας δεν θα σας αναγνωρίσει καν όταν γυρίσετε σπίτι για τις γιορτές.