Το πιο πρόσφατο speakeasy bar (παράνομο μπαρ κατά την Ποτοαπαγόρευση) concept που άνοιξε στο Λας Βέγκας, το οποίο ονομάζεται The Barbershop Cuts and Cocktails, δημιουργήθηκε για να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές του, προσφέροντας δολοφονικά κοκτέιλ και ανδρικά κουρέματα υψηλής ποιότητας στο ίδιο μέρος.

Το Barbershop Cuts and Cocktails, στο ξενοδοχείο και καζίνο Cosmopolitan, προσφέρει κλασικά κουρέματα, τριμάρισμα γενιών και παραδοσιακό ξύρισμα με φαλτσέτα, σε ένα εκλεπτυσμένο, ρετρό περιβάλλον. Και, όπως ένα μεγάλο κύμα από barbershops που προσφέρουν ποτά έχουν αναδυθεί παγκοσμίως, έτσι και εδώ, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν ένα αμιγώς ανδρικό κοκτέιλ ενώ καλλωπίζονται για μια μεγάλη νύχτα.

Στην συνέχεια, μπορούν να προχωρήσουν στο πίσω μέρος του καταστήματος, όπου πίσω από την απροσπέλαστη πόρτα, υπάρχει ένα λαμπερό μπαρ βγαλμένο από την εποχή της Ποτοαπαγόρευσης. Το κρυφό μπαρ διαθέτει έναν μεγάλο, χειροποίητο ξύλινο πάγκο του 1800 από το Κεντάκι, πολυάριθμους κρυστάλλινους πολυέλαιους και κομψους δερμάτινους καναπέδες.

“Έχουμε μια σχετικά μικρή λίστα κοκτέιλ, καθώς θέλαμε να επικεντρωθούμε περισσότερο στην συλλογή μας από ουίσκι”, λέει ο Ryan Labbe, ο οποίος είναι υπεύθυνος του μπαρ, “Η συλλογή μας από ουίσκι είναι τεράστια, περίπου τέσσερις σελίδες με ουίσκι από όλο τον κόσμο.”

Ενώ οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τα μοναδικά ποτά που προσφέρονται, μπορούν επίσης να ψυχαγωγηθούν σε στυλ-Βέγκας με ζωντανές μπάντες, DJ’ s και καραόκε.