6 αποσμητικά για να αποφύγετε άβολες καταστάσεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ταχύτητα με την οποία καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας τις καθημερινές υποχρεώσεις, το άγχος που προκαλείται σε διάφορες στιγμές κατά την διάρκεια της ημέρας, αλλά και η άθληση ή οι υψηλές θερμοκρασίες, μας κάνουν να ιδρώνουμε.

Η εφίδρωση μπορεί πολλές φορές να μας φέρει σε αμηχανία όταν συνδυάζεται με κακοσμία, ιδιαίτερα όταν βρισκόμαστε σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού ή μαζί με άλλα άτομα στον χώρο εργασίας.

Το αποσμητικό είναι απαραίτητο για να αποφεύγουμε τέτοιες άβολες καταστάσεις.

Σχεδιασμένα ειδικά για τις ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας τα αποσμητικά που περιλαμβάνουν, οι ανδρικές σειρές περιποίησης θα σας προστατεύσουν αποτελεσματικά από την κακοσμία του ιδρώτα. Γιατί όμως ένα αποσμητικό ειδικά σχεδιασμένο για άνδρες; Η αλήθεια είναι ότι άντρες και οι γυναίκες ιδρώνουν διαφορετικά, καθώς ο ιδρώτας των γυναικών έχει υψηλότερο δείκτη pH από των αντρών και συνεπώς διαφορετική τοξικότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που τα αποσμητικά πλέον διαφοροποιούνται από τις εταιρίες καλλυντικών σε ανδρικά και γυναικεία. Όσον αφορά τη μυρωδιά του ιδρώτα, επηρεάζεται από το κάπνισμα, το αλκοόλ, ορισμένες τροφές και δυσλειτουργίες του οργανισμού. Εννοείται πως τα αποσμητικά και τα προϊόντα ενάντια στον ιδρώτα μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της δυσοσμίας, σε συνδυασμό με την καθημερινή υγιεινή, αλλά και τη χρήση ειδικών σαπουνιών/καθαριστικών με αντιβακτηριδιακή δράση.

Αποσμητικό Roll-On με 8 διαφορετικά έλαια, Bulldog Original Deodorant


Αποσμητικό κατά της εφίδρωσης 72hrs 50ml, Vichy Homme


Aποσμητικό σπρέι Αxe You Bodyspray Deodorant, Axe


Aποσμητικό roll-on με αντιιδρωτική δράση, Clarins Men


Aποσμητικό, αντιιδρωτικό σπρέι Stress Protect 48ωρης δράσης, Νivea Men


Αποσμητικό σπρέι Str8 Deo Spray Ahead


Διαβάστε επίσης: Τα 10 καλύτερα αρώματα για να μυρίζετε τέλεια αυτόν το χειμώνα

Share.

Comments are closed.