6 αρώματα που είναι ένα credit για κάθε άντρα (ανεξαρτήτου ηλικίας)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πολλά πράγματα για τα οποία ο παράγοντας ηλικία δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τα αρώματα, καθώς υπάρχουν μερικά που λειτουργούν εξίσου καλά σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Έτσι, ένας άνδρας που διανύει την 60ή του δεκατία δεν θα πρέπει να μυρίζει πεθαμενατζίδικο Joop από τα duty-free, και ένας νεαρός θα πρέπει πιθανώς να αποφύγει οτιδήποτε με πατσουλί.

Λαμβάνοντας αυτό κατά νου, συγκεντρώσαμε μια σειρά από αρώματα που είναι τόσο σύγχρονα όσο και εκλεπτυσμένα, και φυσικά θα είναι ένα credit για κάθε άνδρα (ανεξαρτήτου ηλικίας) που θα τα φορέσει.

1. Gps 26’ 3”E Chalk Eau De Parfum by Haeckels

Όλα τα προϊόντα της Haekels είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται στο εργαστήριο της εταιρείας στο Margate της Αγγλίας, με τους αρωματοποιούς να χρησιμοποιούν τοπικά καλλιεργημένα βότανα τα οποία εκτός από υπέροχα αρώματα έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το συγκεκριμένο άρωμα παίρνει το όνομα του από την ακριβή γεωγραφική θέση που πήραν τα συστατικά του και θυμίζει την βροχή που πέφτει στους λευκούς βράχους και τα καταπράσινα χορτάρια της πατρίδας της μάρκας.


2. Tam Dao by Diptyque

Στην Diptyque, κάθε σύνθεση αποτελεί μέρος μιας καλλιτεχνικής προσέγγισης, καθώς οι πρώτες ύλες είναι για τον αρωματοποιό ό,τι τα χρώματα για το ζωγράφο. Το Tam Dao Eau De Toilette, είναι ένα άρωμα που δημιουργεί αναμνήσεις από την Ανατολή όπου ανθίζει το πολύτιμο και ιερό σανδαλόξυλο και μας μεταφέρει στην Ασιατική ζούγκλα.


3. Bruma by Cire Trudon

Παίρνοντας το όνομα του από τη λατινική λέξη για το ηλιοστάσιο, το άρωμα «Bruma» από την Cire Trudon αντλεί έμπνευση από τον ήλιο. Είναι ένα υπέροχο αρσενικό άρωμα με την ιδανική ποσότητα ξύλου, το οποίο δημιουργήθηκε από τον Γάλλο αρωματοποιό Antoine Lie.


4. Cologne Indélébile by Frédéric Malle

Δημιουργημένο από τη φημισμένη “μύτη” του Dominique Ropion, το Cologne Indélébile περιγράφεται ως “μια πολύ προσωπική ερμηνεία μιας Eau de Cologne”. Είναι ένα μακράς διαρκείας άρωμα, το οποίο διαθέτει περγαμόντο και λεμόνι με νότες από άνθος πορτοκαλιάς, νερολί και musk, ενσαρκώνοντας την απόλυτη δημιουργική ελευθερία του αρωματοποιού.


5. Mister Marvelous by Byredo

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κάποιος όταν πάρει στα χέρια του ένα μπουκάλι Mister Marvelous, είναι να ψεκάσει το εαυτό του προκειμένου να καταλάβει γιστί αυτό το άρωμα πήρε την συγκεκριμένη ονομασία. Απλά υπέροχο…


6. Oud & Bergamot by Jo Malone London

Το Oud & Bergamot από την Jo Malone London διαθέτει μοναδικό ξύλο Oud, καθαρό και τραγανό περγαμόντο και γρανίτα πορτοκαλιού βασισμένη σε φυσικά εκχυλίσματα από εσπεριδοειδή.


Διαβάστε επίσης: 7 αρώματα που μπορείτε να χαρίσετε στο άλλο σας μισό του Αγίου Βαλεντίνου

Share.

Comments are closed.