Βρήκαμε το τέλειο παραλιακό καταφύγιο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δύσκολα μπορεί να βρει κανείς ένα καταφύγιο με τόσο αξιοζήλευτο σχεδιασμό όσο το Lookout at Broad Cove Marsh, το οποίο είναι τοποθετημένο σε ένα όμορφο κομμάτι γης, ανάμεσα σε ένα περιφερειακό δρόμο και μια απότομη πλαγιά με θέα τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Η πολυτελής κατοικία των 185 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται στα προάστια του Inverness, της Νήσου Cape Breton, η οποία ανήκει στην καναδική επαρχία της Νέας Σκωτίας. Το Inverness είναι μια μικρή παραθαλάσσια κοινότητα που είναι δημοφιλής στους τουρίστες και τους εποχιακούς κατοίκους, για τις αμμώδεις παραλίες και τους αμμόλοφους, τα απότομα βράχια κατά μήκος του Cabot Trail και τα γήπεδα γκολφ παγκόσμιας κλάσης.

Το πανέμορφο καταφύγιο ανήκει σε ένα ζευγάρι με τρία παιδιά από το Τορόντο, οι οποίοι ήθελαν μια άνετη κατοικία που να είναι κοντά στην φύση και να προσφέρει τον ιδανικό χώρο για οικογενειακές συγκεντρώσεις. Σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Omar Gandhi, ο οποίος κατάφερε να ενσωματώσει την δομή με το γύρω φυσικό τοπίο. Το εσωτερικό της κατοικίας έχει επένδυση από ξύλο και διαθέτει πατώματα από σκυρόδεμα, ενώ τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, προσφέρουν μοναδική θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες της πανέμορφης κατοικίας:


omargandhi.com

Share.

Comments are closed.