Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το “The Ballad of Buster Scruggs”, το νέο φίλμ των αδελφών Coen, μια κινηματογραφική γουέστερν ανθολογία που αποτελείται απο έξι διαφορετικές ιστορίες. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα κωμικό γουέστερν, με όμορφη κινηματογράφηση και το γνωστό χιούμορ των Aδελφών Coen.

Όσον αφορά την αφήγηση, αυτή είναι μια εξαιρετικά ιδιόμορφη, αδιαμφισβήτητα ξεκαρδιστική και συχνά συγκινητικά μελαγχολική σπουδή της Αμερικανικής Δύσης. Κάθε κεφάλαιο παρουσιάζει μια διαφορετική ιστορία απο το άγριο σύνορο, με τον τόνο και το στύλ να είναι τέλεια σχεδιασμένο για την κάθε ιστορία που πηγάζει απο την απύθμενη ιστορία των Coen.

Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Ethan Coen & Joel Coen (“Fargo”, “The Big Lebowski”, “True Grit”), οι οποίοι ως συνήθως υπογράφουν και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Liam Neeson, James Franco, Tim Blake Nelson, Tom Waits, Brendan Gleeson, Zoe Kazan, Tyne Daly, Matthew Willig, Saul Rubinek.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας με ανάμεικτες κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες και το Netflix στις 16 Νοεμβρίου. Είτε έτσι είτε αλλιώς περιμένουμε σπουδαία πράγματα από την κωμική ιστορία και ο Joel και ο Ethan έχουν ήδη κερδίσει κάποια βραβεία με αυτό το σενάριο.