Όπως φαίνεται ένα από τα μεγαλύτερα “θύματα” του κορονοϊού ήταν η νέα ταινία James Bond με τίτλο “No Time To Die”, καθώς λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του βίντεοκλιπ της Billie Eilish για το soundtrack της ταινίας, αλλά και τα πολλά δημοσιεύματα για τον ηθοποιό που πρόκειται να ενσαρκώσει τον πράκτορα 007 μετά τον Ντάνιελ Κρεγκ, η πρεμιέρα της ταινίας αναβάλλεται ακόμα μια φορά.

Ενώ η ταινία είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020, τελικά μεταφέρθηκε για τον Νοέμβριο του 2020, και συγκεκριμένα στις 12 Νοεμβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις 20 Νοεμβρίου σε όλο τον κόσμο. Τώρα, η πρεμιέρα της παίρνει αναβολή για τις 2 Απριλίου 2021, “για να τη δει ένα παγκόσμιο κινηματογραφόφιλο κοινό”,  σύμφωνα με δήλωση της MGM – ακριβώς έναν χρόνο μετά την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας.

“MGM, Universal και οι παραγωγοί της ταινίας Bond, Michael G. Wilson και Barbara Broccoli, ανακοίνωσαν σήμερα ότι η κυκλοφορία του “No Time To Die”, της 25ης ταινίας της σειράς James Bond, θα καθυστερήσει έως τις 2 Απριλίου 2021, προκειμένου να προβληθεί σε ένα παγκόσμιο κινηματογραφόφιλο κοινό. Κατανοούμε ότι η καθυστέρηση είναι απογοητευτική για τους θαυμαστές, αλλά ανυπομονούμε να μοιραστούμε το “No Time To Die” τον επόμενο χρόνο” αναφέρει το σχετικό Tweet.

Οι τέσσερις τελευταίες ταινίες James Bond με τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του πράκτορα 007 – Specter, Skyfall, Quantum of Solace και Casino Royale – κέρδισαν συνολικά 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια, με το “Skyfall” να είναι η ταινία James Bond με τα μεγαλύτερα έσοδα (1,1 δισεκ. δολάρια). Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ταινία αναβλήθηκε ακόμα μια φορά, καθώς οι παραγωγοί θέλουν η 25η ταινία να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα.

Στο “No Time To Die” ο Ντάνιελ Κρέγκ θα εμφανιστεί για τελευταία φορά ως James Bond, ενώ θα δούμε τον Οσκαρικό ηθοποιό, Ραμί Μάλεκ, στον ρόλο του “πιο τρομακτικού αντίπαλου του 007”.

Ενώ λοιπόν περιμένετε την νέα πρεμιέρα του “No Time To Die”, δείτε το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε ακριβώς πριν έναν μήνα. Το βίντεο διάρκειας δυο λεπτών και 34 δευτερολέπτων, που δίνει μια πρώτη ιδέα της πολυαναμενόμενης ταινίας, κλείνει με μια αινιγματική φράση, εντείνοντας ακόμη περισσότερη την αγωνία των fans: “Αυτή είναι η αποστολή που αλλάζει τα πάντα”.


Διαβάστε επίσης: Έντονη φημολογία ότι ο Τομ Χάρντι θα είναι ο επόμενος James Bond!