Είτε ψάχνετε για ένα γήπεδο τένις είτε για ένα πλήρως εξοπλισμένο ιππικό κέντρο, αυτές οι ιδιοκτησίες είναι αυτό που ψάχνετε.

Το να διατηρήστε σε φόρμα, να απολαμβάνετε την ύπαιθρο, και να ξεφεύγετε από την αστική κουραστική καθημερινότητα – είναι πλέον οι προτεραιότητες στην ζωή ενός σύγχρονου τζέντλεμαν.

Ώρα, επομένως, να φέρετε το βουνό στον Mohammed. Είτε η αγαπημένη σας δραστηριότητα είναι η αλιεία πέστροφας είτε το πόλο, έχουμε επιλέξει τέσσερα από τα καλύτερα ακίνητα στην αγορά που εγγυώνται ότι θα καλύψουν όλες τις αθλητικές σας ανάγκες.

Με εγκαταστάσεις όπως αίθουσες για μπόουλινγκ μέχρι και γήπεδα τένις, αυτά τα μεγάλα ακίνητα έχουν βάλει την διασκέδαση και την γυμναστική στο επίκεντρο του σχεδιασμού τους.

Καλύτερο για τους λάτρεις της ιππασίας: Crossrigg Hall ή Sussex Farm House

Για όσους λατρεύουν την ιππασία, τόσο το Crossrigg Hall (£ 2,500,000) όσο και το Sussex House Farm (£ 5,000,000) διαθέτουν άριστους σταύλους – το τελευταίο έρχεται ακόμη και με ένα πλήρως εξοπλισμένο ιππικό κέντρο για να μπορείτε να κάνετε ιππασία μέσα.

Το καλύτερο για όποιον παίζει πόλο: Millicent

Για τους φανατικούς του πόλο, το Millicent (£ 19,500,000) – κοντά στο Lugarshall στο South Downs – βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τρεις διάσημους συλλόγους: Burningfold, Midhurst και Hurtwood Park.

Ένα Γεωργιανό σπίτι με κλασικό στιλ, το Millicent βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ Sussex και Kent, πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο από το Λονδίνο. Και αν είστε πραγματικός φαν, είναι επίσης κοντά σε σε μεγάλα αεροδρόμια για όταν θελήσετε να πάτε σε τουρνουά στο εξωτερικό.

Καλύτερο για αυτούς που ψαρεύουν: Skellater House

Αν προτιμάτε το ψάρεμα επιλέξτε το Skellater House (από £ 795.000) – με τα φανταστικά μέρη για ψάρεμα.

Ο μέχρι πρόσφατα κάτοικος του Skellater House έψαχνε για ένα σπίτι που θα του επέτρεπε να απολαύσει το πάθος του για ψάρεμα. Και, με την πρόσβαση σε δύο από τους καλύτερους ποταμούς για ψάρεμα σολομού και πέστροφας στον κόσμο – τον Don και το Dee – βρήκε ακριβώς αυτό που ζητούσε. Τώρα αυτός ο παράδεισος είναι στην αγορά.

Κάθε μία από αυτές τις αξιόλογες ιδιοκτησίες συνδυάζει το κλασικό στυλ με τις σύγχρονες ανέσεις που ανταγωνίζονται ακόμα και τα καλύτερα εξοπλισμένα αθλητικά κέντρα και γυμναστήρια, δίνοντάς σας μια ευκαιρία να παραμείνετε σε φόρμα.