Τα 10 πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι μετά το σεξ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μήπως η ρουτίνα σας μετά το σεξ περιλαμβάνει αρκετά απο την παρακάτω λίστα;

Σύμφωνα με μια έρευνα 2.000 συμμετεχόντων που πραγματοποίησε η OnePoll και η εταιρία διαδικτυακών πωλήσεων Pure Romance, το 36% των ανθρώπων αρέσκεται στο κάνει συγκεκριμένα πράγματα μετά από την σεξουαλική επαφή, που κυμαίνονται απο ρομαντικές χειρονομίες έως την άμεση επαφή με το κινητό τους τηλέφωνο, προκειμένου δουν τι συμβαίνει στα social media.

Έτσι, εδώ είναι τα 10 πιο κοινά πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι μετά το σεξ.

10. Τσεκάρουν τα social media

Η έρευνα αποκάλυψε ότι το 14% των ανθρώπων βγάζουν τα τηλέφωνά τους και ελέγχουν τα προφίλ τους στα social media αμέσως μετά απο την συνουσία, πράγμα που είναι αρκετά ενδιαφέρον. Μπορείτε να φανταστείτε να κάνετε κάτι τόσο οικείο όσο το σεξ, και να δείτε αμέσως μετά τον σύντροφό σας να γυρνάει πλευρό και να παίρνει το κινητό του για να σκρολάρει στο Instagram; Συμβαίνει, αλλά δεν είναι το πιο hot πράγμα στον κόσμο.

Λοιπόν, τι μπορούμε να πούμε; Κάποιοι από εμάς δεν μπορούν να μείνουν μακριά από τα τηλέφωνά μας για πολύ καιρό.

9. Παραγγέλνουν φαγητό

Έ λογικό, όλη αυτή η σωματική δραστηριότητα προφανώς ανοίγει σε μερικούς απο εμάς την όρεξη, λαμβάνοντας υπόψη ότι παραγγελία φαγητού είναι νούμερο εννιά στην λίστα.

8. Μαγειρεύουν

Όπως είπαμε, το σεξ είναι άσκηση και η άσκηση φέρνει πείνα. Σίγουρα, η παραγγελία μιας πίτσας είναι ωραία ιδέα, ωστόσο το να φτιάξεις μερικά σπιτικά σνακ, πηγαίνει το πράγμα σε άλλο επίπεδο.

7. Έχουν μια βαθιά και με νόημα συζήτηση

Κοιτάζοντας τα μάτια του ατόμου με το οποίο μόλις αναζωπυρώσατε την φλόγα της σχέση σας και έχοντας μια φιλοσοφική συζήτηση, είναι κάτι που προφανώς κάνουν πολλοί από εμάς. Το βάζουμε στο νούμερο επτά της λίστας.

6. Ξαπλώνουν χωρίς να κάνουν τίποτα

Προχωρώντας, υποθέτουμε ότι αυτό γίνεται όταν το σεξ είναι Α1 κατηγορίας και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ξαπλώνεις μέχρι τα εγκεφαλικά σου κύτταρα ξαναρχίσουν να δουλεύουν και τα πόδια σου σταματήσουν να τρέμουν. Ή όταν απλά αισθάνεστε ότι δεν θέλετε να μιλήσετε. Όπως λένε, η σιωπή είναι χρυσός.

5. Αγκαλιά σε στάση κουτάλι

Σοβαρά τώρα, σε ποιόν δεν αρέσει μια χαλαρωτική αγκαλιά σε στάση κουτάλι (είσαι πίσω της και την βάζεις στην αγκαλιά σου);

4. Ντύνονται

Όλοι πρέπει να ντυθούμε πριν βγούμε έξω στο κοινό μετά από την σεξουαλική επαφή, αλλά μερικοί άνθρωποι δεν χάνουν χρόνο να γλιστρήσουν αμέσως απο το κρεβάτι για να φορέσουν τα ρούχα τους. Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, έχουμε μια πρόταση: Μείνετε γυμνός λίγο περισσότερο. Υπάρχει κάτι που λέγεται “afterplay”, και θα αλλάξει τη ζωή σας.

3. Πίνουν νερό

Πάντα σας πιάνει μια τεράστια δίψα μετά το σέξ; Λοιπόν, δεν είστε οι μόνοι. Το 48% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι τσακίζουν ένα αναζωογονητικό ποτό μετά από την πράξη, διότι σαφώς, το σεξ καταστέλλει ένα είδος δίψας αλλά αυξάνει ένα άλλο.

2. Βλέπουν τηλεόραση ή ταινίες

Netflix και χαλάρωση; Περίπου οι μισοί συμμετέχοντες δήλωσαν ότι τους αρέσει να απολαμβάνουν λίγο τηλεόραση ή μια ταινία μετά το σεξ, κάτι που βγάζει νόημα. Είστε ήδη (πιθανότατα) σε ένα ωραίο και ζεστό κρεβάτι, γι ‘αυτό είναι φυσικό να θέλετε να απολαύσετε ένα show ή μια ταινία πριν κοιμηθείτε δίπλα στο άλλο σας μισό.

1. Αγκαλιές

Τέλος, στον αριθμό με το νούμερο ένα της λίστας, είναι ένα πράγμα που κάνουν οι άνθρωποι μετά το σεξ, το οποίο και δήλωσε το 74% των ερωτηθέντων. Είναι ο παππούς όλων των after-sex τελετουργιών: Αγκαλιές.

Αν ρωτήσετε εμάς, πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι (ειδικά οι άντρες) έχουν μια ακατανίκητη επιθυμία για ύπνο μετά το σεξ, καθώς η ολοκλήρωση καταπνίγει κάθε άγχος και κάθε κακή σκέψη, επιτρέποντας τους να χαλαρώσουν, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά.

Για μερικές πρόσθετες πληροφορίες που πρέπει να χρησιμοποιήσετε ως σύγκριση, ας δούμε μια ξεχωριστή έρευνα για τις ρουτίνες των ανθρώπων μετά τη συνουσία, που ονομάζονται Post-Sex Dynamics and Routines. Η έρευνα, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Uncovering Intimacy, δημιούργησε κάποια ελαφρώς διαφορετικά αποτελέσματα και διαπίστωσε ότι:

Το 65% των ζευγαριών κοιμάται
Το 44% των ζευγαριών αγκαλιάζεται
Το 32% των ζευγαριών μιλάει
Το 4% των ζευγαριών προσεύχεται (αυτό δεν το είχαμε φανταστεί!)
Το 13% των ζευγαριών κάνει ντους
Το 10% των ζευγαριών ξεκινούν τη μέρα τους
Το 10% των ζευγαριών τρώει κάτι

Εντάξει – βγάζουμε το καπέλο στο 10% που κάνει πρωινό σεξ και προχωρά “ξεκινώντας τη μέρα του”. Το πρωινό σεξ είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο σεξ, και όλοι πρέπει να στοχεύουμε να έχουμε περισσότερο από αυτό.

Share.

Comments are closed.