Πρώην πράκτορας του FBI αναλύει την γλώσσα του σώματος σε ένα πρώτο ραντεβού!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συγχαρητήρια! Επιτέλους συμφώνησε να βγει μαζί σου ραντεβού, πράγμα που σημαίνει ότι έχεις κερδίσει ήδη την μισή μάχη. Τώρα η μόνη αποστολή σου είναι να κάνεις τον χρόνο που θα σου αφιερώσει να αξίζει και να μην τα θαλασσώσεις.

Αν λοιπόν είσαι αγχωμένος, καθώς αυτό το ραντεβού είναι καθοριστικό για την πορεία μιας γνωριμίας, ο πρώην πράκτορας του FBI και ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Joe Navarro, ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο στο οποίο σου δείχνει πως μπορείς να μειώσεις το άγχος κατανοώντας τη γλώσσα του σώματος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αν μάθετε να “μιλάτε” τη γλώσσα του σώματος, μπορείτε να βελτιώσετε τις συνομιλίες σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει, ειδικά σας πρώτα ραντεβού. “Αυτή είναι η ομορφιά της γλώσσας του σώματος” είπε ο Navarro, ο οποίος στο βίντεο προσπάθησε να αποκωδικοποιήσει την γλώσσα τπυ σώματος δύο άνθρωπων που είχαν το πρώτο τους ραντεβού. “Δεν χρειάστηκε να ακούσω αυτά που είπαν, κοίταζα τι ‘φώναζαν’ μέσω της γλώσσας του σώματος τους. Και η γλώσσα του σώματος τους έλεγε: ‘Είμαστε σε αρμονία’.”

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:


Διαβάστε επίσης: Πρώτο ραντεβού; 10 λάθη που πρέπει να αποφύγεις

Share.

Comments are closed.