Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, η ιστοσελίδα TorrentFreak δημοσίευσε την λίστα με τις πιο πειρατικά κατεβασμένες τηλεοπτικές σειρές της χρονιάς που πέρασε.

Η δημοφιλής σειρά “House of the Dragon” του HBO ήταν αυτή με τα περισσότερα πειρατικά downloads το 2022, ξεπερνώντας κατά πολύ το “The Lord of the Rings: The Rings of Power” του Amazon, το οποίο αποτελεί πρίκουελ του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών” και ήταν ο βασικός αντίπαλος της πρίκουελ σειράς των δέκα επεισοδίων που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν. Το “The Boys” του Amazon Prime ολοκλήρωσε την πρώτη τριάδα.

Φέτος, το Netflix εκπροσωπείται μόνο από το “Strange Things”, ενώ οι σειρές της Disney+ ήταν πιο κάτω στη λίστα, αφού η συνδρομητική υπηρεσία έγινε διαθέσιμη σε πολλές περισσότερες χώρες, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι υπολογισμοί βασίζονται σε downloads σειρών με ένα επεισόδιο την φορά κι όχι σε downloads ολόκληρων των σεζόν τους, αλλά και πως καμία σειρά που υπήρχε και πέρυσι στη λίστα δεν υπάρχει φέτος.

Δείτε την πλήρη λίστα παρακάτω:

1. House of the Dragon / HBO

2. The Lord of the Rings: The Rings of Power / Amazon Prime

3. The Boys / Amazon Prime

4. Moon Knight / Disney+

5. Halo / Paramount+

6. Obi-Wan Kenobi / Disney+

7. The Book of Boba Fett / Disney+

8. Stranger Things / Netflix

9. She-Hulk: Attorney at Law / Disney+

10. Andor / Disney+


Διαβάστε επίσης: Το φινάλε του “House of the Dragon” έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης!