Πριν λίγο καιρό μάθαμε ότι ο Σάσα Μπαρόν Κοέν έχει ήδη γυρίσει και προβάλλει σε επιλεγμένους παράγοντες το σίκουελ της απολαυστικής κωμωδίας “Μπόρατ”, η οποία κυκλοφόρησε πριν 14 χρόνια, κατέκτησε μια Χρυσή Σφαίρα και κέρδισε πάνω από 262 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office, επιστρέφει.

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας Μπόρατ με τίτλο “Borat Subsequent Moviefilm”, η οποία κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Amazon Prime, έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα, ωστόσο έχει γίνει ήδη viral και έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις η καλοστημένη φάρσα του Κοέν στον στενό φίλο και συνεργάτη του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, ο οποίος είχε διετελέσει δήμαρχος της Νέας Υόρκης.

Πάντως ο Τζιουλιάνι δήλωνε στο Page Six πως εκτιμά τη δουλειά του Μπόρατ και πως του άρεσε η πρώτη ταινία που αφορούσε το Καζακστάν. Μάλιστα, επαναλάμβανε με προφορά Μπόρατ την ατάκα από την ταινία: “She is my sister. She is number four prostitute in all of Kazakhstan”, αναφέροντας πως βρήκε την εν λόγω ατάκα ιδιαιτέρως “αστεία”.

Για όσους δεν γνωρίζουν, στην πρώτη ταινία, η οποία απαγορεύτηκε στις περισσότερες αραβικές χώρες, ενώ δεν έλαβε θερμής υποδοχής από την Ρωσία και το Καζακστάν, ο Κόεν υποδύεται τον Μπόρατ, ο οποίος ταξιδεύει στις ΗΠΑ σαν ρεπόρτερ της τηλεόρασης του Καζακστάν για να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του μπλέκει σε τραγελαφικές καταστάσεις προσπαθώντας να κατανοήσει την αμερικανική κουλτούρα. Ξεγελάει διάφορους αμερικανούς που δεν καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για φάρσα, και καταλήγει να κυνηγάει την Πάμελα Αντερσον, η οποία αρνείται να τον παντρευτεί.

Εάν για κάποιο λόγο χάσατε την πρώτη ταινία ή ήσασταν μικρότερος και δεν καταλάβατε τα ομολογουμένως ξεκαρδιστικά αστεία του Μπόρατ, συγκεντρώσαμε δέκα από τις πιο αστείες και σοκαριστικές στιγμές του δημοσιογράφου από το Καζακστάν.

10. The chicken on the subway


9. Borat abducts Pamela Anderson


8. Azamat Bagatov fights Borat


7. Da Ali G Show – Dating


6. Da Ali G Show – Cambridge


5. The rodeo anthem


4. Da Ali G Show – Method Αcting


3. Faith healing


2. The bag of poo


1. Da Ali G Show – ‘Throw The Jew Down The Well’


Διαβάστε επίσης: “Μπόρατ 2”: Ο Σάσα Μπάρον Κοέν επιστρέφει με νέα ταινία μετά από 14 χρόνια