Οι οπαδοί της σειράς ταινιών δράσης υψηλών οκτανίων “Fast and Furious”, μπορούν τώρα να παρακόλουθήσουν το πρώτο τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας “F9”, η οποία είναι η ένατη της σειράς και πρόκειται να προβληθεί στους κινηματογράφους τον Μάιο του 2020.

Σίγουρα άξιζε η αναμονή, καθώς στην νέα ταινία βλέπουμε να επιστρέφουν παλιοί γνώριμοι, όπως η αδερφή του Ντόμινικ Τορέτο (Βιν Ντίζελ), Μία (Τζορντάνα Μπρούστερ), η οποία είχε κυρίαρχο ρόλο στο franchise καθώς είχε αναπτύξει μακροχρόνια σχέση με τον Μπράιαν Ο’Κόνερ (Πολ Γουόκερ).

Όταν ο Γουόκερ πέθανε το 2013, πολλοί θεωρούσαν απίθανο να επιστρέψει η Μία στο franchise, αφού δεν εμφανίστηκε στην όγδοη ταινία, αλλά στο “F9” αλλάζουν τα πάντα. Η νεά ταινία της σειράς θα επικεντρώνεται περισσότερο στη σχέση του Ντίζελ με τη Μισέλ Ροντρίγκεζ, την υπόλοιπη ομάδα που τους ακολουθεί και τους εχθρούς που εξακολουθούν να έχουν.

Το “F9” αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία, αν σκεφτεί κανείς ότι η spinoff ταινία “Fast & Furious: Hobbs & Shaw” που κυκλοφόρησε πέρυσι, κατάφερε να κερδίσει περισσότερα από 758 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησε:


Διαβάστε επίσης: Το νέο τρέιλερ του “Top Gun” είναι γεμάτο αδρεναλίνη!