Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες του Χόλιγουντ, πρόσφατα επιβεβαίωσε τις φήμες ότι έδωσε από ένα εκατομμύριο δολάρια σε 14 κοντινούς του φίλους το 2013.

“Βασικά σκέφτηκα ότι αν χτυπηθώ από ένα λεωφορείο, είναι όλοι στην διαθήκη μου. Γιατί λοιπόν να περιμένω να χτυπηθώ από λεωφορείο;” είπε ο Οσκαρικός ηθοποιός σε συνέντευξη του στο τεύχος Men of the Year του περιοδικού GQ.

Πριν από λίγα χρόνια, ο κολλητός του Κλούνεϊ, Ράντι Γκέρμπερ, σόκαρε τους θαυμαστές του όταν είπε στο MSNBC ότι ο Κλούνεϊ είχε καλέσει την παρέα τους για δείπνο και έδωσε στον καθένα τους από μια βαλίτσα που περιείχε 1 εκατομμύριο δολάρια σε μετρητά. (Αυτό συνέβη πολύ πριν ο Κλούνεϊ, ο Γκέρμπερ και ο άλλος συνεργάτης τους πουλήσουν το εμπορικό σήμα Casamigos tequila για 1 δισεκατομμύριο δολάρια.)

© Getty Images Entertainment / Getty Images / Ideal Image

Στη νέα συνέντευξη του στο GQ, ο 59χρονος ηθοποιός είπε ότι όταν αποφάσισε να δώσει όλα αυτά τα χρήματα στους φίλους του, δεν ήταν παντρεμένος με την Αμάλ Αλαμουντίν, γερνούσε και δεν περίμενε να αποκτήσει οικογένεια. “Σκέφτηκα ότι το μόνο που έχω είναι αυτοί οι τύποι, οι οποίοι μέσα σε μια περίοδο 35 ετών με βοήθησαν με τον έναν ή άλλο τρόπο,” δήλωσε ο ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας: “Κοιμήθηκα στους καναπέδες τους όταν ήμουν χάλια. Μου δάνεισαν χρήματα όταν ήμουν άφραγκος. Με βοήθησαν όταν χρειαζόμουν βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια. Και τους βοήθησα και εγώ όλα αυτά τα χρόνια. … Έτσι, σκέφτηκα, χωρίς αυτούς δεν θα είχα τίποτα απ΄όλα αυτά.”

Ο Κλούνεϊ επιβεβαίωσε επίσης ότι οι βαλίτσες που περιείχαν τα χρήματα, ήταν από την πολυτελή μάρκα αποσκευών Tumi.

Το μόνο που έχουμε να πούμε εμείς είναι: “Τζορτζ, μήπως χρειάζεσαι έναν 15ο κολλητό;”


Διαβάστε επίσης: 10+1 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον γόη του Χόλιγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ