Η Sony Pictures θέλει να αναβιώσει το franchise Karate Kid. Αυτό αφήνουν να εννοηθεί οι πληροφορίες του DiscussingFilm, το οποίο αναφέρει ότι το κινηματογραφικό στούντιο βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 69χρονο θρύλο των πολεμικών τεχνών, Τζάκι Τσαν, για να επαναλάβει τον ρόλο του υποδύθηκε στο The Karate Kid πριν από 14 χρόνια.

Η ταινία προς το παρόν δεν έχει τίτλο, αλλά έχει ήδη ημερομηνία κυκλοφορίας το καλοκαίρι του 2024. Το 2010, ο Τσαν πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Τζέιντεν Σμιθ ως κύριος Χαν, ο οποίος τον διδάσκει όλα τα μυστικά για την τέχνη και την πειθαρχία του κουνγκ-φου για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Η ταινία γυρίστηκε σε όλη την Κίνα εκείνη την εποχή, αλλά είναι αβέβαιο εάν η επερχόμενη ταινία θα επιστρέψει στη χώρα για γυρίσματα. Δεν είναι επίσης σαφές εάν ο Τζέιντεν Σμιθ θα επιστρέψει ή όχι στο franchise.

Ενώ η πλοκή έχει κρατηθεί κρυφή, η Sony την είχε προηγουμένως περιγράψει ως “την επιστροφή στο αρχικό franchise Karate Kid”.

Στο πρωτότυπο Karate Kid του 1984 πρωταγωνίστησε ο Ραλφ Μάτσιο ως μαθητής Ντάνιελ Λαρούσο, ο οποίος εκπαιδεύεται από τον Κύριο Μιγιάγκι του Πατ Μορίτα. Τρεις συνέχειες ακολούθησαν το πρωτότυπο τις χρονολογίες 1986, 1989 και 1994. Δεκαετίες αργότερα, οι Μάτσιο και Γουίλιαμ Ζάμπκα επανέλαβαν τους ρόλους τους στην τηλεοπτική σειρά Cobra Kai του Netflix.

Το στούντιο δεν έχει ακόμη αποκαλύψει την έκταση του ρόλου του Τσαν στην ταινία, αλλά το επόμενο Karate Kid έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου 2024.


Διαβάστε επίσης: Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει και πάλι στην δράση! – Δείτε το νέο τρέιλερ του “Mission: Impossible 7”