Ο Καναδός τραγουδιστής, The Weeknd, γνωστός για επιτυχίες όπως το Blinding Lights, άφησε το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο και θα χρησιμοποιεί πλέον το αληθινό του όνομα, Abel Tesfaye.

Η αλλαγή αυτή έρχεται μετά και τη συνέντευξή του Καναδού σούπερ σταρ στο W Magazine, κατά την οποία είχε εκφράσει την επιθυμία του να μπει στην επόμενη φάση της μουσικής του καριέρας με το πραγματικό του όνομα, αφήνοντας πίσω την του “The Weeknd”.

“Αυτή τη στιγμή είμαι σε μια πορεία κάθαρσης. Φτάνω σε ένα σημείο και σε μια στιγμή που ετοιμάζομαι να κλείσω το κεφάλαιο The Weeknd” είπε ο καλλιτέχνης. “Θα συνεχίσω να κάνω μουσική, ίσως ως Abel, ίσως ως The Weeknd. Αλλά εξακολουθώ να θέλω να σκοτώσω τον The Weeknd. Και θα το κάνω. Κάποια στιγμή”, πρόσθεσε.

“Ως Weeknd, είπα ό,τι είχα να πω” συμπλήρωσε και ενημέρωσε πως το τελευταίο του άλμπουμ θα είναι και ένας αποχαιρετισμός σε αυτό το κεφάλαιο της ζωής του.

Γεννημένος στο Τορόντο από γονείς μετανάστες από την Αιθιοπία, ο Abel Tesfaye έγινε γνωστός το 2010 από τα τραγούδια που ανέβαζε στο YouTube. Κατά τη διάρκεια της μουσικής του καριέρας έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία Grammy, είχε περισσότερα από 45 πλατινένια singles και άλμπουμ και έσπασε πολλά μουσικά ρεκόρ.


Διαβάστε επίσης: Timbaland: Ο Jay-Z και ο Drake με βοήθησαν την “πιο σκοτεινή στιγμή της ζωής μου”