Ο Snoop Dogg θα εξασκήσει το δικαίωμα ψήφου στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των Η.Π.Α για πρώτη φορά στην ζωή του, κάτι που έκανε πρόσφατα και ο θρύλος του NBA, Σακίλ Ο’Νιλ. Για να βοήθήσει και άλλους Αμερικανούς να κάνουν το ίδιο, ο διάσημος ράπερ ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο δείχνει βήμα-βήμα την διαδικασία εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους.

Καθισμένος στο στούντιο του, ο Snoop μαγνητοσκόπησε ολόκληρη τη διαδικασία της διαδικτυακής εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους, την οποία πρέπει να ακολουθήσουν όλοι όσοι θέλουν να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα. Ο ράπερ μάλιστα, διάβασε κάθε ερώτηση που υπήρχε στην πλατφόρμα εγγραφής δυνατά και εξήγησε εκείνες που μπορεί να ήταν λίγο πιο δύσκολο να κατανοηθούν.

Ο ράπερ, ο οποίος έγινε 49 ετών τον Οκτώβριο, είχε ποινικό μητρώο όταν ήταν νεότερος και εξήγησε ότι οι ερωτήσεις σχετικά με την αναστολή προς το τέλος της εγγραφής θα μπορούσαν να «αποθαρρύνουν» τους ψηφοφόρους. “Γι’ αυτό ακριβώς μιλούσα, βάζουν όλες αυτές τις βλακείες (σχετικά με το ποινικό μητρώο) στο τέλος της εγγραφής. Αυτό θα ήταν αποθαρρυντικό για μένα κάποτε… αλλά μαντέψτε! Δεν είναι! Αφήστε τους να λένε ότι θέλουν.” Στην συνέχεια μίλησε για έναν νέο νόμο στην Καλιφόρνια, ο οποίος θα επιτρέπει σε άτομα που βρίσκονται σε αναστολή για καταδικαστικές αποφάσεις να ψηφίσουν.

Δείτε το σχετικο βίντεο παρακάτω:


Διαβάστε επίσης: O Snoop Dogg έβαλε φωτιά στα social media με τις δηλώσεις του για τον Eminem