Ένα νέο challenge κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και προέρχεται από τον Πορτογάλο άσσο του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο προκαλεί τους οπαδούς του να αποδείξουν ότι είναι πιο fit από αυτόν.

Η πρόκληση αυτή αφορά την νέα καμπάνια της Nike “Living Room Cup”, η οποία στοχεύει να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να παραμείνουν δραστήριοι ενώ μένουν στο σπίτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κοροναϊού. Κάθε εβδομάδα, ένας αθλητής που συνεργάζεται με την Nike θα δημοσιεύει ένα fitness challenge στους οπαδούς του στα social media, προτρέποντας τους να βάλουν τα δυνατά τους και να τον κερδίσουν.

Για το πρώτο challenge της καμπάνιας λοιπόν, ο Ρονάλντο ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο εκτελεί μια αρκετά ζόρικη άσκηση κοιλιακών 45″. Το αποτέλεσμα; Έκανε 142 επαναλήψεις!

Όσοι λοιπόν θέλετε να συμμετάσχετε στην πρόκληση του Ρονάλντο έχετε μια εβδομάδα να το κάνετε, καθώς την σκυτάλη θα πάρει ένας άλλος αθλητής της Nike με ένα καινούργιο challenge.

Έχετε ό, τι χρειάζεται για να νικήσετε μερικούς από τους πιο ικανούς αθλητές του κόσμου;

Διαβάστε επίσης: Ο “Βασιλιάς” του Instagram Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε τους 200 εκατ. ακόλουθους