Με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία των δύο πρώτων επεισοδίων του ντοκιμαντέρ “The Last Dance” για τον Μάικλ Τζόρνταν, το ESPN ανέφερε ότι και ο Κόμπι Μπράιντ, ο οποίος θεωρείται από πολλούς ο κορυφαίος παίκτης της γενιάς του, είχε κάνει σχέδια για την δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ που θα αφορούσε την τελευταία του σεζόν στους Los Angeles Lakers.

Σύμφωνα με το ESPN, o “Black Mamba”, ο οποίος αγωνιζόταν για 20 ολόκληρα χρόνια στους Los Angeles Lakers φορώντας τις φανέλες με τους αριθμούς 8 και 24, είχε προσλάβει ένα τηλεοπτικό συνεργείο προκειμένου να τον ακολουθεί παντού κατά την διάρκεια της σεζόν 2015-16, που ήταν και η τελευταία της καριέρας του.

Πηγές ανέφεραν στο ESPN ότι τα βίντεο ήταν στα στάδια επεξεργασίας για ένα πιθανό ντοκιμαντέρ και ότι ο Μπράιαντ είχε δει ήδη ένα κομμάτι από το επεξεργασμένο υλικό και παρείχε σχόλια λίγους μήνες πριν τον τραγικό θάνατο του στις 26 Ιανουαρίου 2020.

Σύμφωνα με το γραφείο δημοσίων σχέσεων των Lakers, το τηλεοπτικό συνεργείο του Μπράιαντ είχε μεγαλύτερη πρόσβαση από οποιονδήποτε άλλον. Υπήρχαν πάνω από έξι κάμερες που είχαν πρόσβαση στα παιχνίδια των Lakers, στα αποδυτήρια, στις εγκαταστάσεις που προπονούνταν οι παίκτες, και στο αεροπλάνο της ομάδας. “Τους αφήσαμε να είναι σχεδόν όπου επιτρεπόταν, και πολλές φορές κάναμε τα στραβά μάτια δίνοντας τους ακόμα μεγαλύτερη πρόσβαση.”

Διαβάστε επίσης: Το τελευταίο παιχνίδι του θρύλου του NBA Κόμπι Μπράιαντ – Βίντεο

Σε αντίθεση βέβαια με το “The Last Dance”, η τελευταία σεζόν του Κόμπι Μπράιντ στους Lakers ήταν η χειρότερη σεζόν στην ιστορία της ομάδας, ωστόσο στο τελευταίο του παιχνίδι εναντίον των Utah Jazz, ο Μπράιαντ πέτυχε 60 πόντους.

Ακόμα είναι άγνωστο αν θα κυκλοφορήσει ποτέ στην δημοσιότητα το συγκεκριμένο υλικό, ωστόσο θα έχει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα αφού ο Κόμπι δεν είναι πλέον εν ζωή.

Διαβάστε επίσης: Η Nike κυκλοφόρησε τα πρώτα sneakers για τον Κόμπι Μπράιαντ μετά τον θάνατο του